Bo nie odblokujesz w nim bootloadera.Nozycoreki wrote:nemo333, Sory za pytanie nie związane z tematem dlaczego live nie z simlockiem na orange?
boczkens wrote:A może jakiegoś Hujemwieja? U8500 czy inne coś. W zasadzie wydają mi się lepszą opcją, gdyż ludzie zazwyczaj sprzedają te telefony jako nówki bądź lekko używane za marne grosze, a telefony serio dają radę.
dziwne że akurat mi muliła... Chyba nie wiesz jak powinna chodzić płynnie... Wgraj na nawet niepodkręconego Live to zobaczysz co to znaczy płynność i komfort grania w AB...hoppek wrote:Bierz X8, w takie normalne gierki typu Angry Birds to pograsz
za dwa miesiące będzie lament że muli, że dziadostwo i wgl... I albo się całkowicie zniechęci do tego systemu albo sprzeda to co kupił i kupi wydajniejszy.hoppek wrote:jak na pierwszy telefon z Androidem to będzie bardzo dobry. Nie ma sensu dopłacać 500-600zł do telefonu, którego potencjału w pełni się nie wykorzysta, tym bardziej jeśli to ma być pierwszy telefon z Androidem.
ściągnięcie - ~40-60 zł w serwisie. I blokada bootloadera co wiąże się z brakiem podkręcania, utrudnionym rootowaniem, wgrywaniem ROMów itd...Nozycoreki wrote:nemo333, Sory za pytanie nie związane z tematem dlaczego live nie z simlockiem na orange? nie jest sciągalny czy co?
Dziwne, że Markowi GT540 wcale nie muli, a ma takie same podzespoły co X8. Jakbym dobrze go skonfigurował, to wcale by mi nie mulił.nemo333 wrote:dziwne że akurat mi muliła..
to proszę, skonfiguruj żeby przynajmniej przesuwanie pulpitów czy ikon w menu było płynne...hoppek wrote:Dziwne, że Markowi GT540 wcale nie muli, a ma takie same podzespoły co X8. Jakbym dobrze go skonfigurował, to wcale by mi nie mulił.
Jest płynne, ale jak się używa badziewnego launchera typu ADW bez Ex albo Go Launcher, to nie ma płynnie. LP i ADW Ex działają płynnie.nemo333 wrote:to proszę, skonfiguruj żeby przynajmniej przesuwanie pulpitów czy ikon w menu było płynne...
Tyle to ona wyciągała po podkręceniu na betach CM9. Bez sensu, żeby na siłę wciskać telefon o kilkaset złotych droższy. Równie dobrze mógłbym teraz napisać, żeby dołożyć te kilka stówek i kupić Lumię 710, bo to dobry telefon, ma dobry, płynny system, wszystko fajnie działa.nemo333 wrote:Już nie mówię o wyniku w Antutu bo podkręcona na maks z dobrym kernelem X8 wyciąga ~2550
jakoś sam używasz...hoppek wrote:ADW bez Ex
akurat on działał płynnie. Ale może dlatego że nie postawiłem żadnych widżetów na pulpicie bo mi się od początku nie spodobałhoppek wrote:Go Launcher
Wywalał FC na starcie bo zawieszał się wczytując. A miałem jeden widżet, 3 ikonki, jeden pulpit i dockahoppek wrote:LP
Może dla ciebie to jest płynne, dla mnie nie. Porównywałem przecież w jednym momencie LwW i twoją X8, LwW wszystko płynnie, ładnie animowała. X8 się wyraźnie zacinała przy każdej animacji i żadna nie była płynna tylko przeskakiwały. Może dla ciebie to jest płynność ale dla mnie nie... Zresztą, widać po samym starcie systemu, LwW startuje bardzo szybko w porównaniu do X8.hoppek wrote:ADW Ex działają płynnie.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests