Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jasne, pobierz stockowy rom (jest na XDA), zrób wipe /system i factory reset i wgraj przez recovery. PS wszystkie ustawienia zostaną nadpisane/usunięte...PS2 Samo factory reset powinno pomóc.
Naprawdę jestes wielki:) Jednak możesz mi podać link do pobrania tego romu naprawdę nie chcę czegoś zepsuć. Co do wgrania pobrany rom wrzucam na kartę pamięci i instaluję jak podałeś wyżej?
Pobrałam raz jeszcze z tego linku który podał mi MUsk, niestety jest ta sama sytuacja. Może ten soft jest uszkodzony albo nie pasuje do mojej Noki .Zauważyłam że nie podałam dość istotnej rzeczy jest to Nokia X Dual sim type RM-980 model Rm 980 code-059W128
Możesz troszkę jaśniej jak innym recovery to wgrać ? Mam wgranego phoenixa niestety nie mam możliwości przestawienia w telefonie usb i to jest kolejny problem nawet nie wiem czy phoenix się nadaje do tego by wgrać tę paczkę.
Ten program wgrać na komputer a następnie próbować inslować rom tak ? Nie wymaga ten program ustawień usb? Ponieważ w tej chwili nie mam mozliwości zmiany.
podpinasz pod kompa wlaczony telefon, gdy zostanie prawidlowo rozpoznany uaktywnia sie mozliwe opcje, i wybierasz instalacje ktoregos z recovery czyli albo CWM albo TWRP skoro sie bawisz w modyfikacje, potem to juz wiadomo, wejscie do recovery i flashowanie
To że mam wyszukiwarkę to wiem, jednak nie mam takiego doświadczenia jak inni dlatego proszę o linki i pomoc ponieważ nie wszystko rozumiem dlatego z góry dziękuje wszystkim tym którym się chce prowadzić mnie za rękę .