Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Elo. Otóż Avila kolegi nie instaluje gier ani programów JAVA. Sprawdzaliśmy około 40 gier... Innym działają na Avili. Wywala komunikat, że NIEPRAWIDŁOWY TYP PLIKU, a to są .jary. Więc co to może być? Brand na ORANGE, może dlatego? Wgranie czystego FW pomoże?
Nokia 3410 >> Nokia 6030 >> Nokia 6300 >> Nokia E52 Black Alu Navi/Nokia 3110c >> Samsung Avila>> Samsung Galaxy Trend Plus
Właśnie żaden program ani gra nie działa Do Avili czym się wgrywa soft? Nigdy się w to nie bawiłem, bo zawsze tylko NOKIA PHOENIX, a tu inna firma i nic nie wiem
Last edited by matishl on 13 Jan 2013, o 16:39, edited 3 times in total.
Nokia 3410 >> Nokia 6030 >> Nokia 6300 >> Nokia E52 Black Alu Navi/Nokia 3110c >> Samsung Avila>> Samsung Galaxy Trend Plus
Kumplowi na Avilli też to nie działało ale po wgraniu nowego oprogramowania ( znaleźliśmy info na stronie androida gdzieś w necie) wszytsko było ok. Jeżeli będziesz chciał dokładne info na tą stronę to wal na PW może uda mi się ją znaleść. A takie coś jak ustawienia fabryczne lub coś takiego próbowaliście robić ?
Wpisz z klawiatury *#6984125*# kliknij na Internals podaj kod *#9072641*# i zatwierdź kliknij na storage settings, potem update java DB pokażą się okienka Aktualizacja, Zaktualizowano. Wyłącz i włącz ponownie telefon następnie wejdź w gry i aplikacje i odpal ponownie grę. Jednak z tego co mi wiadomo to niektóre wersję FW nie reagowały na ten zabieg.