![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 17 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Bardzo drogie rachunki za połączenia internetowe niewiadomego pochodzenia. |
---|
![]() |
14 May 2010, o 19:22 |
hang ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam duży problem :<
Gdy jestem w domu to mi wyszukuje moją sieć bezprzewodową i automatycznie łączy. Grają w tibie widzę jak na routerze miga światełko, że gram przez Wi-Fi. A tu nagle patrzę na *101# i piszę: "Nie zapłacone faktury lub przekroczenie [...] wynosi 100zł" !!! A na koncie mam 48zł -.- (abonament) Podejrzewam, że ciągnie mi z wifi i normalnie ... No chyba, że myślicie, że to jakiś błąd play'a? [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 14 maja 2010, o 17:05 ] Tragiczna nazwa tematu, swoim niedbalstwem tylko sobie szkodzisz, bo osoby obeznane mogą po prostu temat ominąć z powodu głupiej nazwy. |
Last post |
![]() |
![]() |
14 May 2010, o 19:58 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To że migają się diody nie oznacza że akurat korzystasz z rutera. Sam mam ruter w domu i diody mrugają cały czas - nie zależnie od tego czy używam czy nie (Od razu odpowiem że nikt mi z neta nie korzysta bo mam włączonych kilka zabezpieczeń
![]() |
![]() |
![]() |
14 May 2010, o 20:10 |
U mnie diody migają tylko wtedy kiedy się korzysta .
Jak się nie korzysta to święcą ciągłym światłem |
![]() |
![]() |
14 May 2010, o 20:46 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to może telefon był połączony z siecią i je podtrzymywał dlatego dioda migała ale korzystał z gprs albo ktoś inny wtedy korzystał z wi-fi
|
Last edited by Gązo5 on 14 May 2010, o 20:46, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
14 May 2010, o 22:41 |
Napewno nikt inny nie.
To jak chcę przeglądać internet to wchodzę w : ustawienia>łącza>WLAN>rozpocznij przeglądanie tak? To dajmy przykład gram w TibiaME to jak mam grać przez Wi-Fi? I mam rozumieć, że rachunek w 100% do zapłacenia? ;/ |
![]() |
![]() |
14 May 2010, o 23:44 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie jest tak, że telefon po utraci sygnału z wifi przełącza się na gprs? A może po prostu masz zainstalowany program, który łączy się z internetem, jakiś klient email np?
|
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 08:35 |
No teraz myślę czy to nie przez grę TibiaMe (MMO przez telefon) ale jak grałęm w nią to dioda migała jak się poruszałem, a jak stałem to nie więc myślałem, że to przez WiFi
![]() |
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 12:01 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Albo moze nie masz zasiegu 3g play'a tylko Plusa?I co z tym sie wiaze to zjada Ci poza abonamentem...
|
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 15:12 |
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 18:40 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tu nie ma znaczenia czy zasięg playa czy plusa
![]() bombel201wi-fi to coś typu bluetooh więc jest bezpośredni transfer między 1 a 2 urządzeniem więc poco tu wplątywać jakieś nadajniki. spróbuj zrobić hard reset fona może jakiś błąd się gdzieś wkradł(a nie zauważyłeś czasem ikony gprs z boku przeglądarki) mam też pomysł żeby włączyć tryb offline i wtedy spróbować ale coś mi się zdaje że wi-fi też zablokuje (w 2700c na offline blokuje się też bluetooh) |
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 20:10 |
GPRS to jest, że pod 3,5G są strzałeczki tak?
![]() Powiedzcie mi teraz 2 rzeczy: 1. żeby przeglądać internet przez Wi-Fi to muszę zrobić tak: menu>panel sterowania>łącza>kreat. WLAN> i rozpocznij przeglądanie internetu tak? 2. Jak mam zrobić żeby grać w TibieME używając Wi-Fi? Tu jest napisane co to tibiame: http://tibiame.com.pl/article/TibiaME_Co_to_jest.html |
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 20:24 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przecież przy zażądaniu przez daną aplikację dostępu do internetu wyświetla się lista punktów dostępu, z których wybiera się daną sieć Wi-Fi i sprawa załatwiona. Gdyby pobierało z mobilnego internetu, zauważyłbyś symbol literki G lub E w kwadracie.
|
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 22:58 |
pawelooss wrote: Przecież przy zażądaniu przez daną aplikację dostępu do internetu wyświetla się lista punktów dostępu, z których wybiera się daną sieć Wi-Fi i sprawa załatwiona. Gdyby pobierało z mobilnego internetu, zauważyłbyś symbol literki G lub E w kwadracie. Mi nic się nie pyta przez co łączyć ![]() A da się jakoś zablokować wszystko i tylko, że może się przez Wi-Fi połączyć? |
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 23:08 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hang wrote: Mi nic się nie pyta przez co łączyć ![]() Spróbuj wejść w ustawienia standardowej przeglądarki i zmienić ustawienia punktu dostępu na "Zawsze pytaj". |
![]() |
![]() |
15 May 2010, o 23:21 |
W przeglądarce pyta w Tibii nie
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 17 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)