![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Błąd] Bardzo ważne błędy. |
---|
![]() |
14 Oct 2010, o 20:56 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety. Ostatnio przeglądając forum napotkałem na straszne rzeczy. Bardzo mnie to zirytowało i zniżyło ogólną opinię o forum. Osobiście uważam, że są to karygodne błędy i za takie powinno sie wieszać! Proszę o szybką naprawę, bo nie dam rady.
1. W pełnej odpowiedzi patrzymy w dół i widzimy opcję. Nie parsuj linków - o zgrozo! Co to wogóle znaczy?! ![]() 2. WTF?! CO TO JEST? Operator jest po polsku, a... OPTIONS PO ANGIELSKU!!!!!! ![]() ![]() ![]() 3. To już jest przesada.... OBCIĘTY ZEGAR?! JAK?! ![]() 4. Ikonka druga jest inna, a moim zdaniem jest nawet zbędna. JAK TAK MOŻNA? ![]() 5. Ikonka kalendarza jest obcięta ![]() 6. Przy tym myslałem, że umrę!!! ARRGHGHH JAKI ZWIĄZEK MA KOMPUTER Z RADIEM?! ![]() ![]() Uważam, że są to b. ważne błędy, które trzeba naprawić JUŻ, TERAZ albo NATYCHMIAST. Do wyboru. |
Last post |
![]() |
14 Oct 2010, o 21:07 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Nie parsuj linków - o zgrozo! Co to wogóle znaczy?! ![]() Że jak wpisujesz http://nokia.pl to zamienia Ci automatycznie na link. Ta opcja to wyłącza. ![]() |
![]() |
14 Oct 2010, o 21:11 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znalazłem coś, co wszystkim umiliłoby korzystanie z Forum! W Portalu na zegarze nie ma cyfr! Trzeba dorobić!
|
![]() |
14 Oct 2010, o 21:25 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O linkach Paweł wytłumaczył.
Operator po angielsku to cały czas operator. Zegar to tak specjalnie. Ikonki od szukania specjalnie mają odróżnić szybkie od dłuższego szukania. W kalendarzu dzięki temu mamy ładniejsze przejście między ikoną a tłem. W dziale tym omawiane są sprawy nie tylko komputerowe, ale także AUDIO, RTV, AGD, więc ikonka jak najbardziej OK. |
Last edited by adrian219 on 14 Oct 2010, o 21:26, edited 2 times in total. |
![]() |
15 Oct 2010, o 16:54 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy wszystko z wami jest OK?
Nie zauważyliście że IuDeX po raz drugi zrobił prześmiewczy temat? Tym razem chce WAM pokazać że czepiacie się dupereli, a nie naprawdę ważnych rzeczy!!! Ten temat ma tak samo wam przemówić do rozsądku jak ten z tym nożem i raną. Opanujcie się. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 października 2010, o 17:45 ] No ja akurat nie pisałem odpowiedzi dla niego, tylko dla innych, którzy faktycznie mogą nie wiedzieć. ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|