Cześć chciałem zapytać ile wam trzyma bateria w waszych nokiach X2? Moja półtora dnia i myślę czy nie oddać jej na gwarancję. Bo w starej 6630 trzyma lekko ponad tydzień
Wg. mnie to bateria działa , a użytkownik przesadza . U mnie na baterii 5 miesięcznej na 6300 przy normalnym użytkowaniu ( ok 5 h grania i muzy na dzień ) trzyma około w dni.
No pisze smsy ale dźwięki mam zawsze wyłączone. I właśnie mnie to zastanawia czemu jest tak kiepsko. Muzyki naprawdę mało słucham chyba że jadę gdzieś autobusem. Co do ilości smsów też różnie bywa bo czasami tylko 30 dziennie pójdzie a czasami i 150
To może pożycz sobie od jakiegoś kolegi na np. 3 dni i zobacz czy dłużej trzyma , bo ja nie wiem ile w tym modelu bateria powinna wytrzymać. Jeśli jest zauważalna różnica to nie pozostaje nic innego jak kupienie nówki.
Miałem Nokie x2, bateria trzymała 1 dzien, czego sie tu spodziewać po 860mAh?
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs