Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
ili, niekoniecznie musi chodzić o dział, ja instalowałem motywy z v5 na swoim. A co do pana kuratela, to nie ma co panikować. Hard reset polecam jeśli już a nie od razu nowy soft.
kuratela, "mondrosci" nie zachowam dla siebie, skoro twój telefon pracuje na V3, a tu są motywy na v5 więc? Rafciu517, oczywiście, ale mógł się spytać, tak jak instaluje się motywy z fp2 na fp1 jest tak samo.
dzieki ale nie pomaga ,telefon włancza się normalnie i jest niebieski ekran bez ikon , zostało chyba oddać do serwisu albo allegro , a telefon jest jak nowy ,nowa orginalna obudowa w foli i bateria.
bo niesprawdzone rzeczy ZAWSZE powinno wgrywać się na karte... jak coś będzie nie tak to wyjmujesz kartę i wystartuje z domyślnym motywem.. no ale po co, lepiej wyzywać na ludzi...
skąd miałem wiedzieć że to 8GB jak były 2 wersje? to wtedy klikasz na podgląd motywu i jak się nie wczyta to wyjmujesz baterie i usuwasz nie ustawiając go...