Gdy chcę włączyć radio w wmp11 (plik->otwórz adres URL) wywala mi takiego błęda:
Przed godzinką jeszcze normalnie ciągnąłem rmf maxxx tym sposobem, potem miałem niebieski ekran śmierci i po tym takie oto cudo. Jak to nareperować?
Please Login or Register, to see this Content
Made wrote:spisz jego komendę, np BAD_POOL_CALLER i kod błędu np 0x000008e i wklej ją nam tutaj
Made wrote:Właściwości (Mój Komputer) i Zarzadząj->Podgląd Zdarzeń->Aplikacja
Made wrote:MXa radzę natychmiast odinstalować, z tego co wiem, miał on grzebane w jądrze systemu stąd problemy. Zainstaluj XP SP 3, nie polecam na chwilę obecną nowszych, więcej problemów i mulenia. Ja mam ustawione na klasyczny widok, skonfigurowany dobrze firewall i antywirusa, ładnie wszystko poukładane, comiesięczna defragmentacja i czyszczenie i hula jak nigdy
_NeedSpeed_ wrote:Miałem przedtem XP SP3 i było tak samo. Ale ok przy najbliższej okazji zrobimy powrót do natury.
pawelooss wrote:A nie zastanowiłeś się, że skoro na nie wiadomo jakim systemie zawsze robi się Dead, to to nie wina systemu, tylko sprzętu może tak czasem?
nemo333 wrote:a właśnie może jakiś program powoduje taki błąd? co masz zawsze uruchomione w czasie gdy to się dzieje?
pawelooss wrote:Zwykle zaczyna się od sprawdzenia zasilacza.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests