Osobiście się nie zgodzę. A jeśli tak uważasz to napisz dlaczego pod podglądem są widoczne ostatnie posty i dlaczego mają przycisk "cytowanie selektywne"? Od czegoś chyba to tam jest, nieprawdaż?pawelooss wrote:Jedynie w szybkiej odpowiedzi zaznaczanie tekstu ma sens.
Nie jestem pewien czy mnie zrozumiałeś... Nie chodzi o szybką odpowiedź lecz o miejsce podglądu posta, nie ważne czy dostaliśmy się do niego z szybkiej czy pełnej odpowiedzi. Pod podglądem posta jest kilka najnowszych z tematu, zawierają one przyciski od selektywnego cytowania. Problem w tym, że nie działają.IuDeX wrote:W szybkiej odpowiedzi przyadłoby się tez wygaszanie.
jojo87 wrote:Nie jestem pewien czy mnie zrozumiałeś... Nie chodzi o szybką odpowiedź lecz o miejsce podglądu posta, nie ważne czy dostaliśmy się do niego z szybkiej czy pełnej odpowiedzi. Pod podglądem posta jest kilka najnowszych z tematu, zawierają one przyciski od selektywnego cytowania. Problem w tym, że nie działają.IuDeX wrote:W szybkiej odpowiedzi przyadłoby się tez wygaszanie.
Aha, zmylił mnie brak odstępu (osobiście widocznie za bardzo się do niego przyzwyczaiłem) i to stwierdzenie "też".IuDeX wrote:Poruszyłem inną kwestię, która nie dotyczy tego co pisałeś wcześniej
Także popieram, sam miałem o tym napisać ale skleroza robi swojeIuDeX wrote:W szybkiej odpowiedzi przyadłoby się tez wygaszanie.
IuDeX wrote:W szybkiej odpowiedzi przyadłoby się tez wygaszanie.
jojo87 wrote:logiczne, aby nie było sytuacji nabijania samemu sobie licznika - ale po co są widoczne przy postach już ocenionych przez nas?
IuDeX wrote:Uzywanie pola powodu jest niekonieczne, a nie wygląda na to, zeby ktos tego uzywal.
Przecież pisałem, że:pawelooss wrote:Chodziło mi o sensowność w sensie technicznym, tzn. że jeśli w przeglądzie tematu zaznaczysz tekst i klikniesz na tę ikonkę, to i tak wstawi się cały tekst. Dopiero teraz zauważyłem, że nawet to nie działa, ok.
W poście o godzinie 1:38.jojo87 wrote:one nie działają. I gdy zaznaczy się tekst do zacytowania i gdy tego nie zrobi się.
Tak, chciałem drugi raz ocenić pozytywnie ten post. Otrzymałem informację o takiej niemożności.pawelooss wrote:A próbowałeś chociaż dwa razy ocenić ten sam post?
jojo87 wrote:Przecież pisałem, że:
jojo87 wrote:Tak, chciałem drugi raz ocenić pozytywnie ten post. Otrzymałem informację o takiej niemożności.
Forbidden
You don't have permission to access /mchat.php on this server.
nemo333 wrote:[ Dodano: 27 stycznia 2010, o 19:00 ]
aha jeszcze skrypt do postów nieprzeczytanych nie umie liczyćKlikam na Nieprzeczytane posty(pisze że n.p. 5) a w rzeczywistości są 3 albo 4
nemo333 wrote:cośnie działa to autododawanie do grup. Przekroczyłem 500 postów i nie mam frienda
nemo333 wrote:aha jeszcze skrypt do postów nieprzeczytanych nie umie liczyć
nemo333 wrote:I SB znowu nie działa
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest