adrian219 wrote:Ja mam cały czas tak samo.
SOA#1.
![:]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah.png)
[ Dodano: 7 lut 2010, o 00:34 ]
OK, tabliczki moderatorskie znów działają.

![;]](http://nokiahacking.pl/images/smilies/yeah2.gif)
Od podziękowania lub oceny są punkty reputacji: ![]() ![]() |
adrian219 wrote:Ja mam cały czas tak samo.
Od podziękowania lub oceny są punkty reputacji: ![]() ![]() |
adrian-93 wrote:ja byłbym za powrotem do pierwotnego wyglądu forum
ryba wrote:Kiedy odejmujemy komuś punkty reputacji pojawia się napis : "Dziękujemy za dodatnie punktów reputacji".
Nie uważacie, że jest to trochę dziwne - dziękować poprzez walnięcie minusa?Od podziękowania są punkty reputacji:
kurupt wrote:Może nie błąd, ale to mi się nie podoba - Jak się daje punkt reputacji, piszę "Dziękujemy na przyznanie punktu reputacji temu użytkownikowi"
jojo87 wrote:Zapisanie zmian w Profliu spowodowało wyświetlenie następującego kodu u góry strony:Po wczytaniu się strony kod znika.[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_user.php on line 1393: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'validate_Array' was given
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4367
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4369
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4370
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4371
jojo87 wrote:1. Wydaje się mi, że taką opcję powinni mieć tylko delikwenci* z uprawnieniami moderatorskimi
jojo87 wrote:2. Odpowiednia informacja brzmi "Change prefix:", może by to jakoś spolszczyć?
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest