![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5200XM |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] Bokeh Patch |
---|
![]() |
29 Dec 2009, o 00:19 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie !
Chcę wam zaprezentować mój nowy patch pod nazwą : Bokeh Patch Jest to jedna z moich największych modyfikacji na ten model telefonu ![]() Wersja v1 : • Ekran Startowy by adrian219 • Ikonki z 5800XM od Adam podmiana by adrian219 • Ikonka Baterii NIF - tej obok zasięgu by adrian219 • Black Battery by Error podmiana by adrian219 • Odtwarzacz Pink Player by adrian219 • Usunięto niepotrzebne języki - pozostały : Angielski i Polski. Delete by adrian219 • Motyw "Bokeh" by adrian219 Wersja v1.3 • Powrócono usunięte języki. • Usunięto Baterię NIF • Optymalizacja Patche Podejrzewam kolejne wersje tego o to patch'a , ale nie wiem czy na ten telefon, gdyż zajmuję się teraz konstrukcją jedno klatkowych NIF'ów dla 240x320, ale może je zmniejszę na 128x160 ![]() Z tego miejsca chcę podziękować paru osobom, gdyż bez nich ten patch nigdy by nie powstał : - _NeedSpeed_ za lokalizację NIF'a Baterii - Adam za Ikonki z 5800XM - Error za ikonki Black Battery - nemo333 za testowanie i zrobienie screenów Screeny ! : ![]() ![]() ![]() ![]() Linki ( na przeklej.pl ) : Wersja v1 ! PPM_B + Motyw "Bokeh" ( 2,15MB ) : Wersja v1.3 ( Zalecana ! ) PPM_B + Motyw "Bokeh" Zapraszam do ocen i komentarzy Pozdrawiam |
Last edited by adrian219 on 29 Dec 2009, o 22:44, edited 3 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Dec 2009, o 17:30 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wersja patcha 1.3 jużdziała
![]() ![]() kilka SS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() adrian219, cośjest nie tak z playerem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Dec 2009, o 23:33 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() proszę bardzo, jeszcze kilka SS ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5200XM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)