Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
otóż w mojej nokii nie moge oglądać filmików jest dzwięk ale nie ma obrazu. jak włacze aparat to nie mam podglądu,jedynie jakoś na ślepo udaje się zrobić zdjęcie dodam że instalowałem już 2 razy softa phoneixem w trybie refubrish
Któryś z ekspertów, ku mu jemu zdziwieniu, pisał kiedyś, że uszkodzenie kamery lub jakiegoś układu za nią odpowiedzialnego może uniemożliwiać również odtwarzanie filmów wideo.
więc wyjaśnie. mam ustawione że klawisz nawigacji w góre włącza aparat,gdy tak robie to ciągle widze ekran główny (tapeta) jednak gdy wcisne ok to słychać dzwięk aparatu i zdjęcie zapisuje się na karcie pamięci chcąc wyjść z aparatu musze nacisnąć czerwoną słuchawke jak odtwarzam filmy to słychać tylko dzwięk,czasem pokazuje sie pierwsza klatka danego filmiku.
Ja naprawiam telefon, jeśli widzę, że to klient coś napsuł w sofcie. Przyczyna jest prosta: opłaca mi się to. Daję jedynie mu informację, że jeśli znowu tak zrobi, to będzie musiał za naprawę zapłacić. Ale od dyskusji na ten temat był jakiś oddzielny dział.
Co do usterki. Prawdopodobnie w serwisie wymienią płytę główną.
gry.lcs.pl Mój blog o projektowaniu i tworzeniu gier.