![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5800XM] Brak TV-out w CFW. |
---|
![]() |
5 Feb 2012, o 16:52 |
rasi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spróbuje tego i zobacze.
|
Last post |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 18:59 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: Nova Series od Bojara Do kitu moim zdaniem. Zrobiony dla cukierkowości a nie praktyczności ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 19:01 |
Trochę wolno chodzi i nie mam wskaźników sygnału i baterii. Nie podoba mi się ten soft i wiesz się.
|
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 21:09 |
Jeszcze żeby ktoś opisał jak się robił własny CFW to by było jeszcze fajniej.
[ Komentarz dodany przez: adrian219: 5 lutego 2012, o 18:41 ] Poradniki są na internecie, ale dużo przy tym roboty i dla zwykłego użytkownika może to się wydawać niezrozumiałe. [ Dodano: 5 lut 2012, o 18:51 ] A więc tak soft Nova Series od Bojara: wolno chodzi i strasznie się wiesza ale posiada i działa TV OUT. Soft Flow Eficiente fajny soft szybko chodzi dosyć ale jest problem z TV OUT nie ma okna wyboru a po drugie jak się wjedzie do Ustawień Akcesoria i wybierze się Wyjście TV to wyrzuca do menu więc odpada. A soft czysty C6 nie wiem bo link z filesonic jest nie aktywny. Jakby ktoś mógł to niech poda świeży link do tego softu C6 czystego. [ Komentarz dodany przez: adrian219: 5 lutego 2012, o 19:57 ] Tak naprawdę to możesz posiadać każdy soft C6 i po prostu dograć fix tv-out. Jednak szukam w internecie i znaleźć nie mogę... ![]() [ Dodano: 5 lut 2012, o 20:09 ] Nie ma takiego czegoś i to nie działa i sprawdzone jest. Soft phoenix jest coś z nim nie tak bo wg nie chce się wgrać tzn. zatrzymuje się na komendzie pooling phone i rozłącza się próbowałem na dwóch komputerach i nie idzie. [ Komentarz dodany przez: adrian219: 5 lutego 2012, o 20:12 ] Nie ma czegoś takiego jak fix tv-uot? Pewnie, że jest, a skąd niby mają tą poprawkę modderzy? ![]() |
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 21:37 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bo Phoenix Legacy jest na starszy soft, a wgrywanie starszego oprogramowania kończy się ubiciem telefonu. Musisz wgrać któryś soft na v60
|
![]() |
![]() |
5 Feb 2012, o 22:24 |
Masz racje jest takie coś jak Fix TV OUT. Panowie wgrałem oryginalnego softa najnowszego v60 i zobacze jak on będzie chodził. A jak wyjdzie jakiś dobry z TV OUT to wgram. Dzięki wielkie Panowie. Oby takich więcej forumowiczów było. Pozdrawiam
[ Dodano: 5 lut 2012, o 21:24 ] Jeszcze dodam że spróbuje się pobawić w te softy i spróbuje dodać tego tv out. Mam taką prośbę by ktoś dodał liki tego czystego c6 bo tamte wygasły |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|