![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Projekty |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 35 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
CFW by A^12 na Nokię N85-1 |
---|
![]() |
5 May 2012, o 20:00 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobry!
![]() Postanowiłem wziąć się za CFW na jakieś S60.Padło na N85,którą mam. Co warto dodać/zmienić? Jakie patche i aplikacje dodać? Narazie jest tak : Latarka X-Plore BestScreenSnap Golden Personal MenuEditor InstallServer.exe Jeszcze Pluginy do Słownika dodające języki : DE i PL Narazie to tyle,ale prosiłbym o propozycje co dodać. ![]() Pozdrawiam, A^12 |
Last edited by Aero12 on 26 Jul 2012, o 10:27, edited 4 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:10 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zmiana znaczka Menu Circle,
Allow Rename and Move Folder- patch umożliwia przenoszenie i zmienianie nazw programów i folderów, Bass- zwiększenie bassu w głośniku i na słuchawkach, c2z- patch umożliwiający emulacje dysku Z na dysku C Open4all - odblokowanie dostępu do folderów systemowych Disable No Standart Themes - patch ukrywa preinstalowane motywy, które znajdują się na dysku Z: (tylko do odczytu). Zmień czcionkę, Zmień animację startową i wyłączająca telefon python (o ile się da) Jak coś mi się wspomni to dopisze ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:14 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wrzuć ikony np. tej z SuperNova albo jakieś inne
Złam symbiana |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:15 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:18 |
Mati91 wrote: Zmiana znaczka Menu Circle Zmienia motyw ;p Mati91 wrote: Allow Rename and Move Folder- patch umożliwia przenoszenie i zmienianie nazw programów i folderów, MenuEditor jest od tego,ale nie wiem czy patch czy ME. Mati91 wrote: Bass- zwiększenie bassu w głośniku i na słuchawkach, Okay. Mati91 wrote: c2z- patch umożliwiający emulacje dysku Z na dysku C Nie wiem,raczej nie ![]() Mati91 wrote: Open4all - odblokowanie dostępu do folderów systemowych Okay ;p Mati91 wrote: Disable No Standart Themes - patch ukrywa preinstalowane motywy, które znajdują się na dysku Z: (tylko do odczytu). Nie będzie miał co ukrywać ![]() Mati91 wrote: Zmień czcionkę, OK. Mati91 wrote: Zmień animację startową i wyłączająca telefon Oczywiście,ale na jaką ? ![]() Mati91 wrote: python (o ile się da) Bez niego X-Plore nie działa,więc tak. ![]() [ Dodano: 5 maja 2012, o 20:18 ] Krzychu_Polowin wrote: Wrzuć ikony np. tej z SuperNova albo jakieś inne HitFan przegrał mi ikony Ovi do N85,ale aplikacje typu Mapy,Foto-Wideo były pomieszane i nie dało się ich normalnie używać.A ikony zmieni motyw Golden Personal. HitFan wrote: A plusa żeś nie dał Na plusa trzeba sobie zapracować ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:18 |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:19 |
HitFan dodane do 1szego postu.
|
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:20 |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:20 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91 wrote: Disable No Standart Themes - patch ukrywa preinstalowane motywy, które znajdują się na dysku Z: (tylko do odczytu). nie lepiej je usunąć ? Będzie więcej miejsca na modyfikacje. Aero jak coś to ci mogę pomóc :-) |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:21 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Możesz:
- przenieść cache na e lub całkiem wyłączyć - zwiększyć ilość przechowywanych wiadomości - wrzucić modyfikacje dodającą klawisze muzyczne - przybornik pod czerwoną słuchawka (nie ma na forum ale bardzo fajna rzecz ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:30 |
Jakbym mógł prosić linkowanie do topiców z plikiem,ułatwi mi to kompletowanie materiałów do CFW
![]() zibi305 wrote: - wrzucić modyfikacje dodającą klawisze muzyczne Yyyy N85 ma fizyczne ![]() [ Dodano: 5 maja 2012, o 20:24 ] rybak wrote: Aero jak coś to ci mogę pomóc :-) Nie trzeba,CORE ogarniam dobrze ![]() [ Dodano: 5 maja 2012, o 20:30 ] Pokombinuję coś z aparatem,i wysyłaniem jarów ale to nie pamiętam gdzie widziałem te patche ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:30 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:34 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aero12 wrote: [ Dodano: 5 maja 2012, o 20:24 ] rybak wrote: Aero jak coś to ci mogę pomóc :-) Nie trzeba,CORE ogarniam dobrze ![]() mi bardziej chodziło o linki do modyfikacji , ale nie to nie |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:37 |
myślałem że chodzi ci o wklejanie do CORE - następnym razem sprecyzuj wypowiedź....
![]() |
![]() |
![]() |
5 May 2012, o 20:58 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 35 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Projekty |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)