![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v3 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 16 posts ] Go to page 1, 2 Next Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N85] [31.002.53.1] CFW by A^12 & sieman0 |
---|
![]() |
12 Jul 2012, o 18:51 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie!
![]() Nadszedł ten moment,w którym ukończyłem edycję CFW sieman0 - chciałbym się podzielić tym CFW,bo moim zdaniem wyszło na prawdę ciekawie i co najważniejsze - nie straciło na stabilności,czy szybkości ![]() Zmiany,w porównaniu do CFW sieman0 : -Zwiększono HeapSize odtwarzacza muzycznego,przez co chodzi szybciej (50MB > 70MB) -Zmieniono domyślny motyw (Nokia N85 Black > Wavelenght) -Zmieniono aplikację ''Latatka'' na tą,która nie świeci na czerwono po przełączeniu trybu LED -Dodano ZJG SmartInstaller -Zmieniono liczbę przechowywanych SMS z 200 do 2500 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Download : 4shared MediaFire Hasło : ZAKAZ KOPIOWANIA TEGO OPROGRAMOWANIA NA INNE STRONY/FORA BEZ PODANIA NICKÓW AUTORÓW ! Pozdrawiam i życzę miłego używania ![]() Oczywiście proszę zgłaszać błędy - jednak nie powinno ich być,sprawdzałem całą noc czy wszystko działa ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
12 Jul 2012, o 19:50 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MASA ZMIAN
![]() |
![]() |
![]() |
12 Jul 2012, o 20:06 |
nemo333 wrote: MASA ZMIAN Ja tylko personalizowałem pod siebie,zamieniłem motywy,tamten mi się nie podobał,zmieniłem latarkę,bo tamta świeci na czerwono gdy jest wyłączona,no i zwiększyłem HeapSize MPX,bo 50 to za mało ![]() |
![]() |
![]() |
12 Jul 2012, o 20:55 |
bombel201 wrote: aero jak ten motyw zainstalować ten series60 skin na e52? Nie zainstalujesz,bo on już siedzi w rdzeniu ale nie jest widoczny przez telefon.Nie wiem,jak to zrobiłem ale w moim CFW go widać ![]() |
![]() |
![]() |
12 Jul 2012, o 20:57 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to sieman0 coś nakombinował, bo na mojej e52 też ten motyw jest widoczny
![]() |
![]() |
![]() |
14 Jul 2012, o 11:41 |
S047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem, jestem tyle, że trochę rzadziej niż poprzednio ponieważ mam trochę roboty jak to w wakacje. Bardzo dobrze Aero, lekkie modyfikacje ale wiele wspomagają użytkownikowi więc czekaj na kolejną edycję modyfikacji to wtedy weźmiemy prace we dwójkę nad tym dziełem i myślę, że wyjdzie naprawdę ciekawy projekt.
|
![]() |
![]() |
27 Jul 2012, o 10:19 |
napsterion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj!
Czy można jakoś przywrócić tematy z Nokia N Series? Bardzo lubiłem te motywy i dosyć często ich używałem, tak samo jak domyślne ikony i nie powiem, że za nimi nie tęsknie ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jul 2012, o 12:29 |
nokiahacking.pl/oryginalne-motywy-z-nokii-s60v3-e75-5730-e52-e66-i-inne-vt7172.htm?style=3
A ikony...No cóz.Dla mnie nowsze są lepsze.W temacie o tym projekcie jest ankieta o ikonach.Zobaczę,które zdobędą naj głosów. a tak,to działa dobrze? |
![]() |
![]() |
28 Jul 2012, o 16:53 |
Widzisz, Ja jestem miłośnikiem wszystkiego co stare
![]() Co do softu działa bardzo stabilnie a mogę szczerze powiedzieć, że testowałem już na nim całe mnóstwo aplikacji. Od miesiąca złapałem tylko 2 zwiechy zaraz po uruchomieniu gdy chciałem szybko wejść w menu, podejrzewam, że zabrałem trochę czasu potrzebnego na uruchomienie wszystkich procesów w tle. Tak więc świetna robota zarówno sieman0 jak i Twoja:) |
![]() |
![]() |
28 Jul 2012, o 17:28 |
Tak,wiem,od razu po włączeniu to musi się rozbudzić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Aug 2012, o 17:35 |
maniak96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czemu jak zainstalowałem ten soft, to gg by Shreqg2 nie pobiera żadnych kontaktów z serwera? Na oficjalnym od nokii działało
Edit: Juz sobie z tym poradzilem, ale czemu mi odtwarzacz nie czyta zadnych utworow? |
![]() |
![]() |
6 Aug 2012, o 17:38 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wrzuć do E:/Music całą muzykę, w CFW jest mod na szukanie muzyki tylko w jednym katalogu.
|
![]() |
![]() |
6 Aug 2012, o 17:41 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maniak96 wrote: czemu mi odtwarzacz nie czyta zadnych utworow? Muzyka w tym sofcie jest wyszukiwana tylko w folderze Music na dysku E:\ (karta pamięci) |
![]() |
![]() |
7 Aug 2012, o 12:20 |
maniak96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrze działa, a jak zainstalować rompatcher by dodać patche? Bo zainstalowałem, a tej aplikacji wcale nie widze w menu, może ona jest juz w romie?
|
![]() |
![]() |
22 Aug 2012, o 18:52 |
Jest problem podczas korzystania z telefonu kiedy włączony mamy nadajnik FM
![]() Telefon się zawiesza podczas korzystania z Menu. Już kilka razy mi się to przytrafiło. Sprawdźcie czy też tak macie. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 16 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje S60v3 » Zmodyfikowane softy - Custom FW S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)