![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5200XM |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.20] choinka176 MoD |
---|
![]() |
4 Feb 2012, o 11:03 |
choinka176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym przedstawić swój pierwszy patch. Patch nazywa się choinka176 MoD. Co zostało zmienione? -Czcionka zegara cyfrowego by _NeedSpeed_ -Czcionka wybierania numeru by _NeedSpeed_ -Czcionka menu by RicoElectrico -Skórka odtwarzacza by adrian219 (Trochę zmodyfikowałem) -Niektóre grafiki -Ikonki menu (z Sony ericsson HAZEL) -Slang by choinka176 -Ekran startowy by choinka176 -Nify zaczerpnięte z patcha by adrian219 -Usunięto zbędne języki -Motyw by _NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Link: Paczka zawiera Patch+motyw Patch testowany, działa na 100% To jest mój pierwszy patch, więc proszę o wyrozumiałość ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 11:12 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie podobają mi się ikonki w menu od Sony Ericssona.Ten slang też taki ni jaki.Jak na pierwszy raz nie jest.
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 14:28 |
majsterbdg, Mi tam się podobają, a co do slangu to ciągle nad nim pracuję i efekt pracy pokażę w moim następnym patchu.
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 14:31 |
Dominik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie podoba mi się troszeczkę wygląd tego Moda, ale leci plus za chęci i starania
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 14:47 |
Dominik., Liczę się z tym, że komuś się nie podoba, ponieważ dopiero zacząłem robić modyfikacje. Myślę, że z czasem kolejne patche będą wychodziły mi lepsze.
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 14:49 |
Mi nigdy slang nie podchodził do gustu.Możę zmienisz oryginalne słowa na jakiś podobne ale nie na jakieś esemeski bo trochę głupio to wygląda.
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 15:29 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osz w morde, jaki mix ikon
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 16:10 |
choinka176 za plusa dzięki ale to jest przecież twój patch,twój mod więc ty decydujesz co pozmieniać a co nie. Na twoim miejscu żeby to jakoś wyglądało zmianił bym ikonki w menu na te z s40v6 lub też na takie jak ma Nokia 2330 Classic(te takie ciemne) lub ikonki Symbiana Anna/Belle.Ten slang to już według twojego uznania.Animacje startową zrobił bym pod kolor całości patcha.Tyle odemnie.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 5200XM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)