![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Akcesoria |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N73] Ciągłe pokazywanie podłączonych słuchawek mimo ich braku. |
---|
![]() |
4 Jun 2010, o 11:34 |
*eXe* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam problem z telefonem jak włączę telefon pokazuje mi pod stanem od baterii ze mam słuchawki podłączone których nie mam i nie mogę muzyki z telefonu posłuchać tylko muszę słuchawki podpinać.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 4 czerwca 2010, o 11:38 ] §Skrócony Regulamin Forum wrote: Poprawnie nazwij tytuł tematu. Daj do zrozumienia w kilku słowach, o co ci chodzi - nie wstawiaj 2 słów "na odczepne". Zrozum, że tu każdy ma "PILNY PROBLEM!" i potrzebuje "POMOCY!". Poprzez nierzeczowe tytułowanie tematów tylko sam sobie szkodzisz, odrzucając osoby potencjalnie znające odpowiedź. |
Last post |
![]() |
4 Jun 2010, o 12:34 |
kamilloi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odgięta blaszka albo coś innego robi zwarcie w Jacku.
Choć zawsze możesz przeflashować telefon by upewnić się że to nie to ![]() A tak serio to niestety nie dysponuję magiczną kulą napisz więcej o tym kiedy i w jakich okolicznościach się to stało. |
![]() |
4 Jun 2010, o 13:32 |
Telefon mi się sam resetował nagrzewała się pod tym suwakiem od Aparatu ta blaszka i parzyło. Wyłączył się telefon włączyłem i było już tak ale jeszcze mi słuchawki nie łączą tylko działa prawa słuchawka Lewa wogólę.
Edit : Przeflashowalem telefon i dalej to samo. P.S jak może ktoś mi podać link do najnowszej paczki z Polskim Językiem. |
![]() |
4 Jun 2010, o 14:31 |
e-media ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon zapewne zawilgodzony Rozbierz przeczyśc popPort czyli złacze usb i załcze hf contact ipa lub spirytusem i powinno pomódz
|
![]() |
8 Jun 2010, o 09:39 |
1. Wgralem softa na nowo nie pomogło.
2. Odgiełem blaszkę i przeczyściłem te złącza i wszystko działa dzięki wam ![]() Temat można zamknąć. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|