Boczkens, pewnie chodzi ci o kopiowanie forum, nazywajmy rzeczy po imieniu;) mimo, że to było bardzo niefajne, to ja bana też bym nie dawał. Jak już to dałbym bana panu serwisnokii za lawirowanie, żałosne tłumaczenie i jeszcze jakieś pretensje. Zresztą sprawa załatwiona, zrobili sobie swoje forum;) ale gdyby sprawa się powtórzyła, na taką skalę, to jednak bana bym wlepił.
Co do kłótni na forum to chyba bez przesady, aż tak dużo tego nie było. Wiadomo, trochę ludzi się udziela, więc ktoś kogoś może zdenerwować. Ale myślę, że nie ma źle:)
Mnie jakoś specjalnie nic nie denerwuje. Ewentualnie razi mnie trochę poziom ortografii momentami, ale jakby się poprawiło. Albo to tylko takie wrażenie;)
I jeszcze mam mieszane odczucia co do pisania jak 'proszę o znalezienie gry x, w zamian piwa i pochwały'. Mam takie odczucia, bo tak:
-jeśli ktoś ma problem czy prośbę, ja umiem mu pomóc to to zrobię, nie trzeba mnie zachęcać. Jeśli potem mi coś dasz to fajnie, miło z twojej strony, ale pamiętajcie, liczy się przede wszystkim satysfakcja;)
-jeśli ja proszę o pomoc i ktoś mi pomoże to mu się odwdzięczę, wiadomo. Mam nadzieję, że nie przyjdzie nikomu do głowy, żeby dawać sobie do podpisu 'jeśli pomogłem to kliknij pomógł':)
[ Komentarz dodany przez: boczkens: 2009-09-06, 14:47 ]
Może macie racje...