Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 7 of 8 [ 119 posts ]
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
Print view
Write comments Post new topic

[Uwaga] Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl?

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 2 Jan 2010, o 03:16

Male - Expert  Posts/Topics630/42  Reputation point 961 
Offline  Profile 
Windows XP Chrome
Logo, które nie przenosi mnie do strony poza forum.

Oraz

Twórcy motywów nazywani Patcherami.

Last post
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 2 Jan 2010, o 11:43

Male - HydePark Mod  Posts/Topics3755/345  Reputation point 4123 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
Quote:

Poruszyłeś tu bardzo ciekawy temat, masz rację, że dużo zależy od motywu, ale zmiana ikonek Wszystkich, NIF, start i koniec to już nie wchodzi w skład motywu. ;)

Pozdro
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 2 Jan 2010, o 13:05

Male - Administrator  Posts/Topics12083/1215  Reputation point 17485 
Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
JimmyBlack wrote:

Heh, no w sumie ciekawe stwierdzenie. No niestety nikt chyba nie rozkodował jeszcze MCU i nie mamy na forum osób bardziej biegłych w tematyce softów, tak więc bazujemy na razie tylko na plikach PPM i CNT. A jako że jest to mimo wszystko bardziej skomplikowane od tworzenia motywów, to trzeba było te osoby jakoś wyróżnić, również dla reklamy samego forum.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 19 Jan 2010, o 23:21

Male - Friend  Posts/Topics1113/192  Reputation point 2644 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Odkopuję, bo temat wciąż jest aktualny.
Brakuję mi podświetlenia podpiętych tematów, ikonek forumowych (tamte miały swój stajl...).
Wydaje mi się, że brak kodowania w hide nie będzie dobrym pomysłem, użytkownicy-widmo wpadną i wypadną nie zostawiając po sobie niczego. No ale poczekajmy na rozwój sytuacji.
Denerwuję mnie czcionka na głównej stronie forum a dokładniej ta kursywa, jaki temat został ostatnio poruszany.
Miło by było, jakby była możliwość chowania list "Kto tu był?" itp. Nie działające tagi w dziale Patche & Modyfikacje to też nie jest za dobra wiadomość, gdyż trzeba latać po stronach działu...
Wydaję mi się, że Szukajka również nie za dobrze działa. Nie wyłapuję pojedynczych wyrazów...

Zgodnie z tradycją, jak coś jeszcze mi zacznie przeszkadzać to dopiszę.
A tak ogólnie to Good Job Comrade pawelooss ^^.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 20 Jan 2010, o 00:14

Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
kurupt wrote:
Brakuję mi podświetlenia podpiętych tematów, ikonek forumowych (tamte miały swój stajl...).

Wrócą. ;)
kurupt wrote:
Denerwuję mnie czcionka na głównej stronie forum a dokładniej ta kursywa, jaki temat został ostatnio poruszany.

Niech Ci będzie. ;]
kurupt wrote:
Miło by było, jakby była możliwość chowania list "Kto tu był?"

Myślałem o tym, acz nie jest to priorytet.
kurupt wrote:
Nie działające tagi w dziale Patche & Modyfikacje to też nie jest za dobra wiadomość, gdyż trzeba latać po stronach działu...

Powstaną nowe poddziały.
kurupt wrote:
Wydaję mi się, że Szukajka również nie za dobrze działa. Nie wyłapuję pojedynczych wyrazów...

To zaznaczaj "Szukaj wszystkich wyrazów". ;)
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 20 Jan 2010, o 22:45

Male - Friend  Posts/Topics1113/192  Reputation point 2644 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Nie wspomniałeś o tagu hide... xd No ale dobra, to jest nie ważne.
Jeszcze coś :
Nie podoba mi się, że nie piszę kiedy ktoś konkretnie napisał posta, tylko "18 minut temu". Szczerzę to wolałbym wersję :
"16:54 1 luty 2009r." czy coś w ten deseń.
Dodam, że na stronie głównej forum jak dla mnie jest za mała długość ostatnio poruszanego tematu np.
"[Uwaga]Co Cię ..."
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 20 Jan 2010, o 22:47

Male - Friend  Posts/Topics1419/120  Reputation point 1886 
Offline  Profile   
Windows 7 Firefox
Profil, ustawienia forum - tam na dole możesz sobie to przestawić dowolnie według uznania ;) enjoy
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 21 Jan 2010, o 22:28

Male - Sponsor  Posts/Topics420/77  Reputation point 595 
Offline  Profile   
Windows XP Firefox
mnie sie jedynie skorka forum nie podoba :D
zmiencie logo :D
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 21 Jan 2010, o 23:26

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
skórka bęzie niedługo nowa. ta jest tymczasowa.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 21 Jan 2010, o 23:38

Male - 70%  Posts/Topics291/50  Reputation point 303 
Offline  Profile  WWW   
Windows XP Firefox
To jest bardziej pytanie, ale czemu nie ma SpamBox'a?? Tyle ciekawych rozmów się na nim odbywało xD
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 21 Jan 2010, o 23:56

Male - Friend  Posts/Topics1419/120  Reputation point 1886 
Offline  Profile   
Windows 7 Firefox
NoViK,
Bo powoduje błędy i obciąża zbytnio baze. Pewnie pawelooss opracowuje jakiś genialny plan jak zrobić chat ale narazie jak widać żadne informacje na ten temat się nie pojawiły więc po co pytać co chwilę ?
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 22 Jan 2010, o 22:31

Male - Redaktor  Posts/Topics736/109  Reputation point 1589 
Offline  Profile  WWW 
Macintosh Safari
A mnie denerwuje zbyt duza poblazliwosc ekipy jesli chodzi o stosowanie sie do regulaminu. Bedac tutaj userem od kilku dni zaczynam odnosic wrazenie, ze ten regulamin jest bardzo elastyczny, kazdy go traktuje jak chce i nie kazdy jest rowny wobec regualminu.

Nie wiem czy to jest sluszne spostrzezenie ale tak mi sie wydaje.
Last edited by ryba on 22 Jan 2010, o 22:32, edited 1 time in total.
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 22 Jan 2010, o 22:42

Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
ryba, podaj przykłady, chętnie się poprawię. Bo zanim jakaś osoba postronna nie wytknie Ci, co robisz źle, to nie będziesz wiedział. ;)
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 22 Jan 2010, o 22:46

Male - Redaktor  Posts/Topics736/109  Reputation point 1589 
Offline  Profile  WWW 
Macintosh Safari
za-kazde-klikniecie-daje-pkt-eputacji-vt6430.htm
Daleko nie szukajac.
Przymasz oko okej ale ja jestem przekonany, ze teraz taki sam temat zalozy nastepny nowy user, ponizej nastepny. I bede mielie pretensje dlaczego tym razem nie przymykasz oka ?

Co prawda zamieszczenia reflinkow nie jest zabronione w regulaminie ale forum przeplnione reflinkami naprawde nie wystawia sobie dobrej opinii...
Reply with quote 

Post [Uwaga] Re: Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? 22 Jan 2010, o 22:49

Offline  Profile  WWW   
Windows Vista Firefox
ryba wrote:
Co prawda zamieszczenia reflinkow nie jest zabronione w regulaminie ale forum przeplnione reflinkami naprawde nie wystawia sobie dobrej opinii...

Jest zabronione akurat, dlatego też cały temat od razu wygasiłem, może nie zauważyłeś. Jutro wątku już nie będzie. :]

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 7 of 8 [ 119 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests