![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 7 of 8 [ 119 posts ] Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Uwaga] Co Cię najbardziej denerwuje w NokiaHacking.pl? |
---|
![]() |
2 Jan 2010, o 03:16 |
JimmyBlack ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Logo, które nie przenosi mnie do strony poza forum.
Oraz Twórcy motywów nazywani Patcherami. |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 11:43 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Twórcy motywów nazywani Patcherami. Poruszyłeś tu bardzo ciekawy temat, masz rację, że dużo zależy od motywu, ale zmiana ikonek Wszystkich, NIF, start i koniec to już nie wchodzi w skład motywu. ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 13:05 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JimmyBlack wrote: Twórcy motywów nazywani Patcherami. Heh, no w sumie ciekawe stwierdzenie. No niestety nikt chyba nie rozkodował jeszcze MCU i nie mamy na forum osób bardziej biegłych w tematyce softów, tak więc bazujemy na razie tylko na plikach PPM i CNT. A jako że jest to mimo wszystko bardziej skomplikowane od tworzenia motywów, to trzeba było te osoby jakoś wyróżnić, również dla reklamy samego forum. |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 23:21 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odkopuję, bo temat wciąż jest aktualny.
Brakuję mi podświetlenia podpiętych tematów, ikonek forumowych (tamte miały swój stajl...). Wydaje mi się, że brak kodowania w hide nie będzie dobrym pomysłem, użytkownicy-widmo wpadną i wypadną nie zostawiając po sobie niczego. No ale poczekajmy na rozwój sytuacji. Denerwuję mnie czcionka na głównej stronie forum a dokładniej ta kursywa, jaki temat został ostatnio poruszany. Miło by było, jakby była możliwość chowania list "Kto tu był?" itp. Nie działające tagi w dziale Patche & Modyfikacje to też nie jest za dobra wiadomość, gdyż trzeba latać po stronach działu... Wydaję mi się, że Szukajka również nie za dobrze działa. Nie wyłapuję pojedynczych wyrazów... Zgodnie z tradycją, jak coś jeszcze mi zacznie przeszkadzać to dopiszę. A tak ogólnie to Good Job Comrade pawelooss ^^. |
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 00:14 |
kurupt wrote: Brakuję mi podświetlenia podpiętych tematów, ikonek forumowych (tamte miały swój stajl...). Wrócą. ![]() kurupt wrote: Denerwuję mnie czcionka na głównej stronie forum a dokładniej ta kursywa, jaki temat został ostatnio poruszany. Niech Ci będzie. ![]() kurupt wrote: Miło by było, jakby była możliwość chowania list "Kto tu był?" Myślałem o tym, acz nie jest to priorytet. kurupt wrote: Nie działające tagi w dziale Patche & Modyfikacje to też nie jest za dobra wiadomość, gdyż trzeba latać po stronach działu... Powstaną nowe poddziały. kurupt wrote: Wydaję mi się, że Szukajka również nie za dobrze działa. Nie wyłapuję pojedynczych wyrazów... To zaznaczaj "Szukaj wszystkich wyrazów". ![]() |
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 22:45 |
kurupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wspomniałeś o tagu hide... xd No ale dobra, to jest nie ważne.
Jeszcze coś : Nie podoba mi się, że nie piszę kiedy ktoś konkretnie napisał posta, tylko "18 minut temu". Szczerzę to wolałbym wersję : "16:54 1 luty 2009r." czy coś w ten deseń. Dodam, że na stronie głównej forum jak dla mnie jest za mała długość ostatnio poruszanego tematu np. "[Uwaga]Co Cię ..." |
![]() |
![]() |
20 Jan 2010, o 22:47 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Profil, ustawienia forum - tam na dole możesz sobie to przestawić dowolnie według uznania
![]() |
![]() |
![]() |
21 Jan 2010, o 22:28 |
Inku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mnie sie jedynie skorka forum nie podoba
![]() zmiencie logo ![]() |
![]() |
![]() |
21 Jan 2010, o 23:26 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skórka bęzie niedługo nowa. ta jest tymczasowa.
|
![]() |
![]() |
21 Jan 2010, o 23:38 |
NoViK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To jest bardziej pytanie, ale czemu nie ma SpamBox'a?? Tyle ciekawych rozmów się na nim odbywało
![]() |
![]() |
![]() |
21 Jan 2010, o 23:56 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NoViK,
Bo powoduje błędy i obciąża zbytnio baze. Pewnie pawelooss opracowuje jakiś genialny plan jak zrobić chat ale narazie jak widać żadne informacje na ten temat się nie pojawiły więc po co pytać co chwilę ? |
![]() |
![]() |
22 Jan 2010, o 22:31 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mnie denerwuje zbyt duza poblazliwosc ekipy jesli chodzi o stosowanie sie do regulaminu. Bedac tutaj userem od kilku dni zaczynam odnosic wrazenie, ze ten regulamin jest bardzo elastyczny, kazdy go traktuje jak chce i nie kazdy jest rowny wobec regualminu.
Nie wiem czy to jest sluszne spostrzezenie ale tak mi sie wydaje. |
Last edited by ryba on 22 Jan 2010, o 22:32, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
22 Jan 2010, o 22:42 |
ryba, podaj przykłady, chętnie się poprawię. Bo zanim jakaś osoba postronna nie wytknie Ci, co robisz źle, to nie będziesz wiedział.
![]() |
![]() |
![]() |
22 Jan 2010, o 22:46 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za-kazde-klikniecie-daje-pkt-eputacji-vt6430.htm
Daleko nie szukajac. Przymasz oko okej ale ja jestem przekonany, ze teraz taki sam temat zalozy nastepny nowy user, ponizej nastepny. I bede mielie pretensje dlaczego tym razem nie przymykasz oka ? Co prawda zamieszczenia reflinkow nie jest zabronione w regulaminie ale forum przeplnione reflinkami naprawde nie wystawia sobie dobrej opinii... |
![]() |
![]() |
22 Jan 2010, o 22:49 |
ryba wrote: Co prawda zamieszczenia reflinkow nie jest zabronione w regulaminie ale forum przeplnione reflinkami naprawde nie wystawia sobie dobrej opinii... Jest zabronione akurat, dlatego też cały temat od razu wygasiłem, może nie zauważyłeś. Jutro wątku już nie będzie. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 4, 5, 6, 7, 8 Next Page 7 of 8 [ 119 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)