![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 13 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E72] Co jakiś czas włącza się prośba o połączenie do internetu |
---|
![]() |
30 Sep 2014, o 12:40 |
grzesioi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wgrałem nowy Firmware do mojej noki ( wcześniej był soft z T-mobile). Aktualnie posiadam wersję: RM-530 NOKIA E72 v91.3 PL - BLACK 0587331. Od tego momentu co jakiś czas nie ma tu żadnej reguły wyskakuje mi komunikat o połączenie do internetu. Punkty dostępu do internetu i mms konfigurowałem sam. Skasowałem wszystkie ustawienia skrzynki email i to tez nie pomogło.
Czy ktoś może napisać jaki program usługa może chcieć połączenia do internetu? Chciałbym wyłączyć ten program, przeszukałem wszystkie opcje i nie wiem co może mi się łączyć. A może jest jakiś program który mi pokaże co się chce połączyć? |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Sep 2014, o 15:19 |
Navia -
|
Może coś się źle wgrało. Spróbuj jeszcze raz wgrać softa bo u mnie na E72 jak ją miałem nic takowego nie było a był ten sam soft co opisujesz.
|
![]() |
![]() |
30 Sep 2014, o 16:26 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia Maps?
|
![]() |
![]() |
1 Oct 2014, o 11:10 |
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 17:56 |
PiotrNS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeśli e-mail , a nie używasz internetu musisz usunąć wszystkie punkty dostępu do internetu albo usunąć konto pocztowe lub ustawić ręcznie połączenie z którego może korzystać
|
![]() |
![]() |
5 Oct 2014, o 18:57 |
PiotrNS wrote: jeśli e-mail , a nie używasz internetu musisz usunąć wszystkie punkty dostępu do internetu albo usunąć konto pocztowe lub ustawić ręcznie połączenie z którego może korzystać z poczty i z internetu korzystam, na próbę skasowałem wszystkie skrzynki zostawiłem punkty dostępu i dalej chce się łączyć, często jak pisze sms. |
![]() |
![]() |
5 Oct 2014, o 21:28 |
PiotrNS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm. Gdybyś usunął też punkty dostępu problemu by nie było ale straciłbyś dostęp do internetu z telefonu. Może jakaś aplikacja chce łączyć np. psiloc traveler
![]() Możesz też sprawdzić co potrzebuje tego internetu porzez zgodę i przejście do menadżera połączeń ale to chyba też nie będzie dobrze bo chyba nie pisze nazwy aplikacji.. |
![]() |
![]() |
6 Oct 2014, o 11:27 |
właśnie w tym rzecz że nie pisze co chce się połączyć, najciekawsze że to po wgraniu nowego softu. Programy zainstalowane sprawdzałem i wydaje się że powyłączałem im dostęp do internetu.
Skasowałem wszystkie punkty dostępu i dalej wyskakuje komunikat żebym wybrał punkt dostępu ( wlan) ![]() znalazłem coś takiego na chomiku czy to może być dobre? http://chomikuj.pl/mariuszk83/Nokia+e72 ... 30+091.003 |
![]() |
![]() |
6 Oct 2014, o 22:45 |
Navia -
|
grzesioi wrote: znalazłem coś takiego na chomiku czy to może być dobre? A wgrywałeś ponownie softa? Od tego zacznij. To co na tym chomiku jest niekompletne. |
![]() |
![]() |
9 Oct 2014, o 12:06 |
Navia wrote: grzesioi wrote: znalazłem coś takiego na chomiku czy to może być dobre? A wgrywałeś ponownie softa? Od tego zacznij. To co na tym chomiku jest niekompletne.wgrałem ponownie ten sam, jest dobrze. Może coś na początku wtedy źle ustawiłem. Dzięki za pomoc. |
![]() |
![]() |
10 Oct 2014, o 11:15 |
Navia -
|
![]() |
![]() |
11 Oct 2014, o 00:00 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co może źle się wgrać, jeśli leci się Phoeniksem, który wgrywa cały system naraz?
|
![]() |
![]() |
11 Oct 2014, o 10:43 |
Navia -
|
Zlosliwosc rzeczy martwych
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 13 posts ] Previous topic | Next topic |