Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jak w nazwie tematu.Chciałbym się dowiedzieć jaka jest , i czy warta kupowania , ponieważ w niedalekiej przyszłości zamierzam kupić ten telefon.Prosił bym o opinie wrażenia z użytkowania , jeśli można.
Telefon ten jest bardzo dobry, głośny i wogóle możesz mieć tak jak mój kolega z klasy miał takol nokie i spadła mu raz na ziemie i telefon przestał działać nic nie reagował i sprzedał go za marne pieniądze:))
do 500zł bo wyżej wg. mnie nie ma sensu , a telefon ma mi służyć do zabawy w szczegółności ( aparat 3,2 albo 5mpx , jakość muzyki przynajmniej taka jak w n73, wifi mogło by być i symbian oczywiście bo s40 mnie trochę już nudzi i n gage )
i N95, N82 i N78 się znajdzie spokojnie do 500 zł Te telefony są podobne bardzo sprzętowo, tak naprawde tutaj jest wybór który ci się bardziej podoba, ja bym wział srebrną N82 bo dla mnie jest najładniejsza