![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E51] Co posiadacie na swoim telefonie? |
---|
![]() |
14 Jul 2010, o 14:38 |
shaken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
na wstępie - jeżeli jest to zły dział - proszę o przeniesienie - ale już nie wiem gdzie mógłbym to napisać. Wiele osób posiada Nokie E51 - bardzo dobry telefon, z wieloma możliwościami. Co posiadacie na swoich telefonach? Jakie oprogramowanie? Jakie gry? Aplikacje? Co warto posiadać w tym modelu? Telefon mam już rok i szczerze mówiąc głównie służy mi do pisania SMSów i do dzwonienia. Nigdy nie interesowałem się dodatkami. Z góry dzięki za wypowiedzi. Pozdrawiam |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Jul 2010, o 22:27 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja może dużo poinstalowanych rzeczy nie mam, ale mogę dodać jeszcze Operę Mini/Mobile, czyli przeglądarkę internetową, gg, cClock (duży zegar jako wygaszacz), iON Battery Timer (pokazuje procentowo zużycie baterii. Nie jest to jakiś super program, ale może być;)) i Shazam Id (nagrywa piosenkę i szuka w internecie jej tytułu)
|
![]() |
![]() |
15 Jul 2010, o 10:04 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze należy złamać telefon, aby nie mieć problemów z instalowaniem aplikacji itp.
Aplikacje, które posiadam: 1. Zmieniona czcionka programem FontRouter: ![]() 2. JBak Taskman - najlepszy menedżer zadań na symbiana, 3. X-Plore - zaawansowany menedżer plików z wieloma opcjami, w tym dostęp do plików systemowych (po wyłączeniu zabezpieczeń), 4. RomPatcher+ - umożliwia korzystanie z wielu patchy oraz ich autostart wraz z systemem, 5. Nokia Photo Browser- przeglądarka zdjęć, ![]() 6. Opera Mini 5.1- przeglądarka Internetwa, 7. Gagu-gadu, 8. Smart Movie- odtwarzacz filmów Avi, 9. Mapy Google ![]() 10.Animated SMS- emotikony w wiadomościach sms, ![]() 11. My ringtone Mp3- program pozwala na wycinanie fragmentów piosenki, 12. PhoNetinfo- informacje o telefonie, np.Imei, szybkość procesora, ilość Ramu itp. 13. Aplikacja N-gage 2.0 wraz z grami: ![]() - One - Asphalt 4, - Brothers In Arms, -Resident Evil Degeneration, Z aplikacji to wszystko co posiadam na swojej E51. Patche - Allow Rename And Move Folders- patch umożliwia przenoszenie i zmienianie nazw programów i folderów, - MenuCircle: Vista Logo- Patch podmienia standardową ikonę uruchomionych aplikacji na logo Visty ![]() - C2Z - emulacja plików z dysku Z i dysku C. - Memory Card Indicator dla FP1- Patch pokazuje na pulpicie ikonę karty pamięci jeśli ta jest włożona do telefonu. ![]() - Open4All - odblokowanie dostępu do folderów systemowych. Posiadam oczywiście masę motywów i tapet. Jestem bardzo zadowolony z małej, a tak wielkiej komórki jaką jest E51 ![]() |
Last edited by Mati91 on 15 Jul 2010, o 10:55, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
15 Jul 2010, o 10:14 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja ostatnio zamontowałem na swoim telefonie toster i pralke:)
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Sondaże użytkowe |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)