by Made » 2 Jan 2010, o 13:29
Moim zdaniem, jeśli masz kasiorkę to bierz. A masz może jeszcze w zanadrzu inne telefony?
@up
Jak ma się domyśleć skoro procesor wielowątkowy a wielordzeniowy to różnica jak z tąd do Chin. "Drobny" błąd? Nie powiedziałbym. Nie odróżniasz procesora wielowątkowego od wielordzeniowego.
PS
I to, że odróżniam procesory daje mi wszechwiedze? Dzięki, muszę to robić częściej.
@
Śmieszny to jesteś Ty i twoje słownictwo.
@down
Patrząc na to ile Ty masz lat to raczej Ty jesteś dzieckiem.
Nie wyczytałem w internecie tylko z książek. Nie góruję tym. Sam chciałeś zabłysnąć podając jakieś nie wiadomo jakie informacje dwurdzeniowy kolego
Słuchaj, od tego są książki. Ja akurat czytałem "Architektura procesora" i mniejszą czcionką "od IBMów do Core Extreme" (książka wydana jeszcze przed i7) i również były tam rzeczy takie jak Hyper Threading czyli Hiper Wątkowość czyli więcej niż jeden wątek, procesory do PIV Northwood pracowały jednowątkowo ale PIV HT pracowały wielowątkowo. I jak już wspomniałem jest duża różnica między wielordzeniowością a wielowątkowością. Twoje IQ z pewnością nie przewyższa IQ mojego głośnika. Widzisz, wiesz, że mam racje i już nie wiesz co powiedzieć to wyzywasz. Typowe zachowanie bojowników neostrady. Chcesz jeszcze raz przedyskutować, to że nie mam racji? Zapraszam.
Zazdrościsz wiedzy? Kopiuj i wklej z książki? Chcesz przedyskutować ze mną architekturę budowania procesorów i ich zależności sprzętowe?