Potrzebuje nowego telefonu( Nie używany ). Dostanę na urodzinki od starszych . No i teraz nie wiem, który by wziąć. Chętnie się skuszę na jakąś inną markę niż Nokia, ale bardzo chętnie z dotykowym wyświetlaczem, gdyż nigdy jeszcze takiego nie miałem Cena to gdzieś do 350zł za NOWY. Nie będzie kupywane to na allegro, ale ceny będą jak z allegro, dlatego chętnie zobaczę jakieś aukcje
Hmm... W Selgrosie widziałem LG Cookie za 389zł, kumple mają i jest fajny, ale ja bym wziął jakąś Nokie np. za tę cene to chyba nowa 5130XM się znajdzie.
Filip, ale twoja jest używana, a on chce nową. BTW: wg. mnie jakoś nie przekonują mnie dotykowce, ponieważ na deszczu by się zalał, szybko by się ekran porysował itp.
Ja sie nią bawiłem ma fajne efekty przejscia w menu np.jak blokujesz klawe to ta ,,tabelka''spada z gory ,,wisi''chwile na srodku a potem spada w doł.Przechodza tez paski np w kontaktach i menu głownyma to dzieki s40 6th edition.A jak wchodzisz do menu to ikony tak jaby ze srodka wszystkie sie wysuwały na swoje miejsca,muzyka stoi na dobrym poziomie.Wiecej nie wiem bo ktorko sie bawilem
Marek12, miałem niedawno avile i nie chciał bym go więcej .. często filmy nie działają.. trzeba konvertować specjalnie programem z płytki.. i w ogóle może i fajnie wygląda ale zero tuningu
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.