a dodatkowo tylko możnaby się narazić na dziwne miny innych ludzi albo wyśmianie, gdyby tylko zobaczyli, że ktoś używa Symbiana do internetu XD
wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Manna5 wrote:Są przecież aplikacje internetowe jak JTube, które dzięki 3G mogłyby działać szybciej.
Wunder Wungiel wrote: Pff... ja się minami innych ludzi nie przejmuję. Dzięki korzystaniu ze starych Nokii od piwerwszego telefonu jeszcze tak nie zgłupiałem jak inni w mojej klasie, co nie mogą po prostu się oderwać na sekundę od tych za przeproszeniem durnych TikToków czy innych mediów. Codziennie wychodzi u nich że zdjęcia na lekcji robią, kurde, kary statutowe, nagany, że na lekcjach siedzą, ściągają na testach...
Troche zszedłem z tematu, ale chodzi mi o to - po co się przejmować drwinami i minami innych ludzi którzy robią je tylko dlatego że korzystasz z Symbiana czy Maemo itp... W dorosłości nie będę tak zmielony i sprany jak wiele w moim wieku.
Bo nie wmawiajcie mi, że ich zachowania teraz (srajfony 24/7, głupoty jak tiktoki, glupie filmiki, filmy 18+ [tak u mnie oglądają]) nie będą miały żadnego wpływu na życie i psychikę w dorosłości. Przynajmniej ja tak to widzę
Pozdrawiam
Po 3G szybciej niz po Wi-Fi?
Czy chodzi ci o 2G?
Manna5 wrote:Po 3G szybciej niz po Wi-Fi?
Czy chodzi ci o 2G?
Tak, chodzi o 2G. Z targetu JTube (wszystkie telefony z Javą) większość nie ma Wi-Fi.
GarfieldWithNokia wrote: A kto nie licząc fanatyków używa nokii bez wifi do codziennego użytku? Wydaje mi się że jeżeli ktoś nawet używa starej nokii jako dailyphone to jest to nokia z wifi
Return to Nowości & Ciekawostki
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests