pawelooss wrote:Łee, a już myślałem, że w temacie pojawił się kolejny przykład zaślepionego i nieuzasadnionego hejterstwa. A tak wykazałeś go jedynie sobą.
Tu masz przykład do swojego tematu, bo te 2 zdania są tak niezrozumiałe, jak istnienie iudexa. Jak widać, nauczyłeś się tylko na maturę. 2 miesiące minęły i znowu nic nie umiesz.

Skoro sobą wykazałem zaślepione i nieuzasadnione hejterstwo, to jednak pojawił się jego przykład, więc pierwsze zdanie jest błędne i na odwrót. Szykuje się płomienna kariera wiecznego studenta na polibudzie, skoro masz takie problemy z logiką.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 1 lipca 2012, o 23:47 ]No bo naprawdę szczerze się łudziłem przed otwarciem strony, że rzeczywiście dałeś jakiś popisowy przykład hejterstwa, ale wielce się zawiodłem, bo w mojej ocenie nie było tam nic porywającego.
Później pomyślałem, że z drugiej strony musiałeś mieć jednak jakiś powód, by wstawić sobie ten niezbyt udany post. Jedynym sensownym wytłumaczeniem pozostawała autoironia, bo cóż innego...
[ Dodano: niedziela, 1 lipca 2012, 23:35 ]Ten oczywiście się tylko głupio śmieje, bo nie ma pojęcia, co czyta, ale adminowi trzeba w rowa wejść

A tak BTW: najlepszym przykładem na hejterstwo i fanbojstwo jest skopiowanie idiotycznego tematu z windows-phone.pl. To co oni tam robią, jest poniżej krytyki. Właśnie upadłeś jeszcze niżej. Gratulacje.
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 1 lipca 2012, o 23:40 ]Prosimy o więcej
[ Dodano: niedziela, 1 lipca 2012, 23:44 ]Przykro mi, każde moje wejście na to forum, to gotówka dla admina z reklam, więc pora zacząć się ograniczać. Poziom tego miejsca upadł tak samo szybko, jak sama Nokia, więc niewarto tu zbyt często zaglądać. Życzę szczęścia w dorosłym życiu.
[ Komentarz dodany przez: IuDeX: 1 lipca 2012, o 23:40 ]Zostań, jest się z kogo pośmiać
[ Dodano: niedziela, 1 lipca 2012, 23:49 ]Jestem pewien, że godnie będziesz wypełniał lukę po mojej osobie.
[ Dodano: niedziela, 1 lipca 2012, 23:56 ]Dzięki pawelooss za skasowanie mojego posta o skopiowaniu tematu z windows-phone.pl, Twoim zarabianiu na reklamach i o tym, że upadłeś niżej niż oni. Niewygodny był i niepowołane osoby nie mogą przeczytać? Rozumiem. Realizujesz swoje ideały. Tak trzymaj
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 lipca 2012, o 00:05 ]Przecież jest info o skopiowaniu pomysłu z w-p.pl...
Nie zaprzeczam, bo idea całkiem niezła. 
A reszty tez nie widziałem... Musiały się nadpisać przy edytowaniu postów. Zaraz zerknę w historię.
___
Już chyba powinno być w całości ogarnięte po tych wszystkich konfliktach edycji postu.
A - i forum zarabia przy dobrowolnym klikaniu w reklamy, wyświetlanie to tam pic. 
___
Nie wiem, przez co poziom miejsca miał akurat jakoś diametralnie spaść, ale to Twoja opinia.
Chociaż może jak rzeczywiście zrobisz sobie wakacje, to dla wszystkich będzie lepiej.
[ Dodano: poniedziałek, 2 lipca 2012, 11:04 ]Proponuję zmienić nazwę forum na IuDeXvsWodnik.pl, bo tylko do tego się ono w tej chwili sprowadza
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 lipca 2012, o 11:09 ]Nie.nie będę pisał, kto powinien pilnować porządku i do tego nie dopuścić
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 lipca 2012, o 11:09 ]No to albo pisz od razu, co Ci się nie podoba (najlepiej raportując posty lub przez PW), albo daruj sobie takie komentarze, bo nic z nich konstruktywnego nie wynika i żadnego pożytku przez to nie ma... Po co trwonić bajty.[ Dodano: poniedziałek, 2 lipca 2012, 12:11 ]Ta, jasne. Myślisz, że nie mam ciekawszych zajęć niż raportowanie postów? Po pierwsze, musiałbym to robić prawie codziennie po kilkanaście razy, tyle tego syfu się tu zbiera. Po drugie, to twoje forum, a nie moje. Skoro Ci się podoba taki stan rzeczy, to Twoja sprawa. Podśmiewaj się dalej to z jednego, to z drugiego. Mi nic do tego. Swoją opinię wyraziłem. Zdaję sobie sprawę, że tu są ludzie, których to obchodzi
http://www.piostur.andrychow.pl/piostur ... _small.JPG[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 lipca 2012, o 12:17 ]Ja myślę, że wyolbrzymiasz niektóre insynuacje w paru tematach do rangi masowego zjawiska na forum.