Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Witam mam taki problem. Przyjechałem z roboty telefon chodził elegancko. Położyłem go na stole chciałem sprawdzić czy nie przyszedł żaden sms a tu o dziwo telefon wyłączony. No to próbuje go włączyć i po długim trzymaniu ,, Power " telefon się włącza ale jest czarny ekran świecą oby dwie klawiatury. Nie reaguje na żadno połączenie... Proszę o pomoc!
niestety. tasma jest ok... ;/ co moze byc innego ?... Pod phoneixem nie wykrywa go nawet telefonu nie da sie wylaczyc nawet wylacznikiem tylko wylozenie baterii. a jak wpinam go pod ladowarke to dop. po 2-1min pika ze laduje.. i tak tego nie widac na wyswietlaczu. Skoro polozylem go na biurku i sam sie wylaczyl to napewno nie bedzie tasma...
Agentix wrote:Nie wykluczaj taśmy, bo mogła się akurat w momencie położenia na biurko uszkodzić. Najlepiej sprawdź inną działającą taśmę.
a sprobowałbym wgrac soft. Tylko ze jak przytrzymuje przez 1sek klawisz włączenia to wyskakuje że wykryto urządzenie ale źle działa blablablabla... jakieś inne sposoby albo cos ?...
ja mam ten sam problem i to już w drugiej nokii E65 nie wiem co zrobić . Problem się zaczął gdy zrzuciłem motyw i na początku wyskakiwał napis nokia i nic, teraz jest czarny ekran . części mam wiele więc taśma wyświetlacz itp są dobre dalej nie wiem.