Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Jaram się tą piosenką a znalazłem ją dopiero dzisiaj
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Yasmin feat. Shy FX & Ms Dynamite - Light Up (The World) (Freemasons Club Mix) polecam tą piosenkę
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Tej piosenki długo szukałem ale w końcu znalazłem miałem ją na kasecie kiedyś i bardzo chciałem znaleźć i znalazłem.
Last edited by hubert123454 on 13 Feb 2012, o 14:36, edited 1 time in total.