Witam!
Czy jest JAKIKOLWIEK sposób na odtwarzanie na Symbianie filmików z YouTube? Może być nawet w jakości 5p ( ) ale żeby było w ogóle...
Pozdrawiam
wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Próbowałeś użyć jakiegoś serwisu służącego do pobierania plików z YouTube'a?
od którąś dostępną pod Symbiana przeglądarką
Wunder Wungiel wrote:Opera Mini może być?
mp107 wrote:Na Nokii E51 używałem odtwarzacza CorePlayer. Obsługiwał on wiele formatów filmów, jak też odtwarzanie bezpośrednio z adresu URL, ale nie jestem pewien, czy zadziała na nowszej wersji Symbiana (S^3).
Niektóre zadziałają nawet na Operze Mini. A przynajmniej ten podlinkowany w temacie na Elektrodzie działał.pawelooss wrote:Wunder Wungiel wrote:Opera Mini może być?
Bardziej standardowa przeglądarka albo Opera Mobile.
Dzięki za potwiedzenie. Tak mi się właśnie kojarzyło, że były z tym problemy na "dotykowcach", ale nie miałem nigdy takiego z Symbianem, aby samemu to przetestować.pawelooss wrote:mp107 wrote:Na Nokii E51 używałem odtwarzacza CorePlayer. Obsługiwał on wiele formatów filmów, jak też odtwarzanie bezpośrednio z adresu URL, ale nie jestem pewien, czy zadziała na nowszej wersji Symbiana (S^3).
Jeśli dobrze pamiętam, to na dotykowcach nie chciał mi się zainstalować bez błędów.
problemy na "dotykowcach"
Wunder Wungiel wrote:A jak z bespośrednim odtwarzaniem? Sposób jakiś jest? Ktoś ma pomysł?
prawie nikt nie tworzy aplikacji na Symbiana.
Jak mogliwłaśnie po to, żeby odciąć starsze urządzenia.
Wunder Wungiel wrote: Jak mogli
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests