![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Windows Mobile » Pomoc Techniczna » [WIN] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Czy jest możliwość posiadania Messengera na jakiejś Lumii? |
---|
![]() |
28 Feb 2022, o 14:53 |
niebieski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej, jest jeszcze możliwe zainstalowanie w jakiś sposób Messenger'a na Nokie Lumie (np., 520)?
~Myślę nad zakupem małego smartfona, bo potrzebuję na co dzień jedynie aparatu i Messengera. ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Feb 2022, o 18:00 |
GarfieldWithNokia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety na starsze telefony Meta odcięła messengera - raczej na lumiach też nie będzie działać
![]() |
![]() |
![]() |
28 Feb 2022, o 20:50 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Znalazłem coś - użytkownik @MichalJ z naszego forum ma archiwum z aplikacjami na WP8.1 i W10M. Znalazłem u niego nieoficjalnego klienta Messengera na Lumie. Nie wiem czy działa, ale możliwe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 Feb 2022, o 21:42 |
facebooki zmieniają api jak rękawiczki, apropo z którego roku ta apka?
[ Dodano: 28 lut 2022, o 20:42 ] można też kupić lumię 950 xl i zainstalować na niej win10 lub win11... |
![]() |
![]() |
28 Feb 2022, o 21:45 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma aplikacji messangera na windows 10 mobile i na windows phone 8.1, na alternatywne radzę uważać, bo mogą zbierać hasła i loginy do kont, kup sobie coś na androidzie i wyjdziesz lepiej
|
Last edited by hubert123454 on 28 Feb 2022, o 21:45, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
28 Feb 2022, o 22:14 |
GarfieldWithNokia wrote: facebooki zmieniają api jak rękawiczki, apropo z którego roku ta apka? 2021 chyba GarfieldWithNokia wrote: można też kupić lumię 950 xl i zainstalować na niej win10 lub win11... Albo Androida 12 hubert123454 wrote: na alternatywne radzę uważać, bo mogą zbierać hasła i loginy do kont, Ja bym i tak skorzystał, jak bym miał Lumię ![]() hubert123454 wrote: kup sobie coś na androidzie i wyjdziesz lepiej Najlepiej zrezygnować z używania Facebooka, Messengera, Instagrama, TikToka i innych badziewi |
![]() |
![]() |
28 Feb 2022, o 22:20 |
telegram najlepszy :D
[ Komentarz dodany przez: Wunder Wungiel: 28 lutego 2022, o 21:37 ] 3: (+_+) :E |
![]() |
![]() |
1 Mar 2022, o 18:35 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wunder Wungiel, akurat używałem Lumii 640 DS, przez 5 lat, wiem o czym piszę, jeszcze trochę to i tak te wszystkie stare telefony będą nadawały się do śmietnika, bo operatorzy wyłączają powoli sieci 2G i 3G aby uwolnić pasma, dla sieci 4G LTE i dla sieci 5G, bawienie się w stare platformy i używanie ich jako daily, to koszmar przez brak aplikacji, możliwości normalnego oglądania YouTube, akurat na W10M da się przez przeglądarkę, póki co, sporo stron internetowych w np. olx nie działa, lub nie jest wczystwana poprawnie, a Facebooka strona działa normalnie, jedynie w ustawieniu przeglądarki na tryb komputerowy wyświetlania stron, trzeba być masochistą, aby twierdzić, że taki telefon/smartfon nadaje się na daily
|
Last edited by hubert123454 on 1 Mar 2022, o 18:36, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
1 Mar 2022, o 23:17 |
hubert123454 wrote: bawienie się w stare platformy i używanie ich jako daily, to koszmar przez brak aplikacji, Z powodzeniem używam przemiennie Maemo/MeeGo/Symbian i na brak apek nie narzekam. hubert123454 wrote: możliwości normalnego oglądania YouTube Od czego JTube, SymTube i iteroni.com? JTube jest genialne. hubert123454 wrote: sporo stron internetowych w np. olx nie działa, lub nie jest wczystwana poprawnie Tu się zgodzę. hubert123454 wrote: a Facebooka strona działa normalnie, jedynie w ustawieniu przeglądarki na tryb komputerowy wyświetlania stron, Jest jeszcze mbasic FB. hubert123454 wrote: trzeba być masochistą, aby twierdzić, że taki telefon/smartfon nadaje się na daily Czyli ja nim jestem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2024, o 22:01 |
MichalJ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przepraszam za spóźnienie, ale zapomniałem o tym forum XD. Ten client messengera opiera się na stronie http://www.messenger.com kiedyś lepiej działał, ale od jakichś 3 lat praktycznie jest nie używalny strasznie go zacina i co najwyżej można przeczytać wiadomości, dlatego znajduje się w archiwum. Jest w 100% bezpieczny bo tak jak pisałem logujesz się na stronie messenger.com
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|