Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Czy korzystacie z aktywnego trybu gotowości? Pytam bo tworzac patche jest to duzym ulatwieniem(ok 50 ikon mniej do podmiany)Jezeli korzystacie to podajcie z czego.
Jak korzystam tylko z notatek i menu odtwarzacza i radia w tym trybie.
Last edited by minac on 3 Oct 2009, o 00:54, edited 6 times in total.
Ja korzystam jak mam czystego softa. Bardzo fajna rzecz. Głównie kilka skrótów do aplikacji i przydatnych rzeczy typu Budzik, stoper itp. Odtwarzacz muzyki i radio oczywiście i kalendarz.
Last edited by _NeedSpeed_ on 29 Aug 2009, o 07:55, edited 1 time in total.
W 3110c korzystałem głównie z Radio i Muzyka, oraz Moja Notatka. W 5310 wystarczy odpowiednio zaprogramowany klawisz Navi i dwa funkcyjne W 5310 w roku szkolnym prawdopodobnie tez będę korzystał.
Ani w 6300 ani w e51 nie korzystam, skróty we wszystkich możliwych przyciskach, w 6300 jeszcze 'idź do' (czego w e51 mi trochę brakuje) i przynajmniej nie mam zapaćkanego 'pulpitu';)
Korzystam i to bardzo chętnie. Jeżeli chcesz opis moich upodobań pod tym względem to tak. Skróty odtwarzacz/radio (pójdzie w odstawkę gdyż mam osobny) i pewnie przyjdzie kalendarz. Moja notatka
Według mnie to było nieprzydatne w Nokii 5200. Bo gdy wciskałem nutkę na telefonie to grała muzyka ale nie miałem jak jej przełączyć, dlaego w idź do ustawiłem sobie odtwarzacz jako pierwszy