No bo tak. Jak grałem w nfs mw do dostałem olśnienia. I normalnie wymyśliłem se że zmniejszę trośka partycję D i zrobię naprzykładowo E która będzie miała 5-7GB i na niej zainstaluję sobie xp. No bo wiecie jak na mój sprzęcior 7 jest trochę za mocny to na nim bym muzy słuchał i takie tam a na xp bym grał i by był phoenix i reszta =) I teraz mam pytanie no bo jak mam 7 i teraz doinstaluje xp to nie zje bootloadera 7?
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
Ja wcześniej miałem XP, z partycji D: odjąłem 50GB na nową partycje i na tej nowej zainstalowałem WIn7 i śmiga XP i 7 i bootloadera nie uwaliło, nawet nie musiałem bootować tej siódemki na płytkę, wystarczyło, że zamontowałem obraz do Daemon Toolsa i normalnie to zainstalowałem.
hoppek, żaden. po prostu chodzi o to, że instalacja Windowsa XP usunie bootloadera stworzonego przez 7 -.- kumasz? i dlatego pozniej trzeba tego bootloadera stworzyc na nowo z płytki z 7
Odpal kompa z płyty XP, konsola odzyskiwania, wpisz: fixboot i potem fixmgr. Powinien chodzić XP. Potem odpalasz z płytki 7 i wpiszesz to samo. Powinno trybić.