Mój problem rozpoczął się tak : Poszedłem do serwisu , żeby zgłosić awarię karty pamięci.Pomogli mi , ale zrobili mi refurbisha i to odpowiada hard resetowi z poziomu telefonu co nie ? Do rzeczy : Skasowali mi mojego mod packa który pozwalał kasować ikony z menu.Zawsze robiłem to z telefonu. JEŻELI CHCESZ POMÓC A NIE CHCESZ CZYTAĆ PATRZ NA DÓŁ CZYM MOGĘ SKASOWAĆ SYSTEMOWĄ APLIKACJE ? Na kompa , na tela obojętnie...
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
Na przyszłość pisz czytelniej i nie krzycz Aplikacje możesz usunąć programem MobiMB, lub jeżeli nie obsługuje Twojego telefonu to poprzez edycję contentu. Poradniki na forum.
[ Komentarz dodany przez: michero: 4 października 2010, o 15:48 ] A to co, na telefonie nie ma małych liter?
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.