nindustrialny wrote:Niestety nie. Przykro mi bracie. Symbian umarl.
[ Dodano: 27 lut 2017, o 23:03 ]
Ścierwa z Microsoftu pod wodza Elopa zabił`y Symbiana.
[ Dodano: 27 lut 2017, o 23:03 ]
808 KRÓLEM FOTOGRAFIi!!!
robwoj44 wrote:Nie wiem jak PV808, ale na nokii E72 bez problemu odtwarzam youtube. Najpierw uruchamiam operę mini, wyszukuję na youtube to co chcę zobaczyć, klikam w video i odtwarza się poprzez wbudowany RealPlayer.
Podobnie można odtwarzać transmisje na żywo podając konkretny adres strumienia. Ewentualnie można skorzystać z coreplayera, który odtwarza prawie wszystkie formaty.
DDR24 wrote:Dziękuję za odp. Hmmm, to nie wiem jak odtwarzasz te filmy na yt ... u mnie jak włączę z opera mobile czy z przeglądarki standard youtube to jest loading - czekam nawet 10min i nie odtworzy. Real playera nie posiadam a core playera mógłbyś dać jakiś dobry link z działającą wersją ?? 1.36 pobrałem to nie zainstaluje bo ważność certyfikatu wygasła. Czekam na odp. Pozdrówka
Please Login or Register, to see this Content
nindustrialny wrote:No niestety u mnie cutetube 2 nie dziala. No stream found. Nic nie wgrywa.
DDR24 wrote:nindustrialny wrote:No niestety u mnie cutetube 2 nie dziala. No stream found. Nic nie wgrywa.
Dokładnie![]()
I nic, żadnego patentu ? kocham ten telefon i bez względu na wszystko będę z nim do czasu wyjścia nowej serii N albo do końca życia
nindustrialny wrote:No to chyba trzeba przestac skapic i zrobic zrzutke dla tego goscia od cute tuba. MOge mu nawet przelac kilka dolcow. I wielu uzytkownikow tez powinno. Lepsze to niz wydawanie setek na telefon z andoiridem.
[ Dodano: 17 mar 2017, o 18:29 ]DDR24 wrote:nindustrialny wrote:No niestety u mnie cutetube 2 nie dziala. No stream found. Nic nie wgrywa.
Dokładnie![]()
I nic, żadnego patentu ? kocham ten telefon i bez względu na wszystko będę z nim do czasu wyjścia nowej serii N albo do końca życia
Spodobalo mi sie to co napisaleŚ. Ja tez uwielbiam ten telefon. Tyle razy myslaem o jakims innym, i nawet moglem wziac ale nie chcialem.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest