n77p wrote:Czasem podczas rozmów przez komórkę słyszę pogłos, tzn. swoje słowa, które wypowiadam (takie opóźnienie)
n77p wrote:zawsze zanim przyjdzie sms lub zadzwoni telefon, turkocze radio
n77p wrote:Kiedyś dostałam dziwną wiadomość, coś podobnego do smsa, kiedy kliknęłam na "ok" to coś się zniknęło a wiadomościach
n77p wrote:zawsze zanim przyjdzie sms lub zadzwoni telefon, turkocze radio (wydaje dziwne dźwięki) - problem w tym, że nawet jak nie przychodzi sms co jakiś czas radio wydaje te dziwne dźwięki (oczywiście gdy komórka jest blisko włączonego radia), z różną częstotliwością (czasem raz dziennie, czasem kilka razy).
Ostatnia wizyta:22 sty 2013
n77p wrote:Dodatkowo, prawie co tydzień, dostaje smsy od wróżek, na które nigdy nie odpowiadam, a mimo to, one wciąż smsują, to trwa już od dłuższego czasu - nie wiem, nawet skąd mają mój nr. Zastanawiam się czy te wróżki to nie jest jakaś forma łączenia się z komórką.
n77p wrote:Czy mam zatem rozumieć, że ewentualny atakujący mógłby mieć dostęp do komórki ofiary tylko i wyłącznie poprzez Bluetooth a a więc, musiałby znajdować się w pobliżu ofiary (około 10 metrów)?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest