Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Chodzi mi o to , że siedzę dużo na waszym forum ale problem w tym , że na telefonie. I jedno pytanie : Czy jest coś takiego że można wykupić pakiet internetowy ? np. Wysyłam SMS za 6zł i mam 1MB transferu (albo więcej )
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
Aha.A to 25mb na ile starczy ? chodzi o przeglądanie tego cudownego forum
Jeżeli jakiś z moich uploadów nie działa lub nie został dokończony powiadom mnie o tym pisząc PW wraz z linkiem do tematu.Będę starał się takie błędy naprawiać.Z góry przepraszam.
Powiem tak, racze używać opera mini mobile, wyłączyć obrazki. Ja przeglądałem 4 fora i zjadło mi 1 mb, więc ty, przy nh 300 kb na jedna wizyte albo i mniej, zależy czy będziesz posty pisać itp.
dzięki pawelooss , a czy tam są nasze posty ? ja wpisuje nokiahacking.pl tylko już
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 24 września 2010, o 17:34 ] A jaki byłby sens mobilnej wersji, gdyby postów nie było? Przyglądać się logo strony? ...
Myślę, że przeglądając normalna wersję nh te 25mb powinno wystarczyć. Ten temat nh to 40kb (przynajmniej w operze mini v3:)), więc można sobie wyliczyć mniej więcej na ile stron wystarczy
miki9220, jeśli jeszcze wejdziesz kiedykolwiek na to -forum to Ci tylko podpowiem, że jeśli mieszkasz w Warszawie (tak jak masz napisane w profilu) to możesz użyć takiego internetu OnePlay (chyba dobrze mówię?). Jest tańszy (lub za taką samą cenę więcej mb) i jeśli mieszkam w stolicy będziesz miał zasięg.