Witam serdecznie zwracam się do was forumowicze z takim pytaniem posiadam nokię x2-00 ma dopiero rok pudełko słuchawki ładowarka wszystko jak z salonu a wczoraj mi zaproponowano chiński telefon na zamianę ten e71 dual tv jak mnie nie myli to nokla jest i tu tu potrzebuje opinii a mianowicie jak się bym wymienił jakie obsługuje pliki jak chodzi aplikacje moja nokia poprzykłada gg w wersji jar czy posiada bluetooth porostu wszystko jeśli ktoś z was posiada telefon taki opisać będę niezmiernie wdzięczny ten telefon tej marki a jeszcze jedno czy w razie problemowy w Polsce go dam radę serwisować a naj bardziej proszę opinie czy warto go wsiąść na zamianę za nokie Pozdrawiam
właśnie odmówiłem koledze potrzebuje telefon z dual sim jakie polecacie ważne by obsługiwał pliki jar nie wymagam wiele czyli by był w miarę dobry do internetu jak ma nokia x2 w niej używam 2 komunikatory do skype inspiro czyli komunikator obsługujący gg nk czat fb samą aplikacje fb przeglądarki opera i kilka innych nie chce tracić na tym i mieć dual sim
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 30 maja 2012, o 14:02 ] Oto brakujące znaki interpunkcyjne, które jakiś chochlik z postu zjadł:
tak tylko w nokii X1-01 brak aparatu bluetooth od mojego po za samym dual sim jest gorszy telefon nie chce tracić powiem tak w mej nokii x2 tylko mi brakuje dual sim i mam jak dla mnie dosyć dobry telefon
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs