![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[6500s] Czyli mój nowy telefonik. :) |
---|
![]() |
13 Jun 2011, o 19:08 |
choinka176 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
![]() Wstęp: Telefon kupiłem na allegro za 150zł. Na przesyłkę czekałem tydzień. W zestawie otrzymałem: -Pudełko -papiery -słuchawki -ładowarkę -kabel USB ![]() Telefon posiada usterkę, czyli nie czyta karty pamięci. Dopiero gdy mocno docisnę obudowę to czyta. W tych telefonach karta pamięci dopiero reaguje jak założy się tylnią klapkę. Po dłuższej analizie doszedłem do wniosku, że klapka nie styka z tymi łączami i pierwszą rzeczą jaką będę musiał zrobić w tym telefonie to kupić nową tylnią klapkę. Telefon bez żadnych innych usterek, zadbany i posiada folię na wyświetlaczu. Niestety ten model posiada swoje wady i zalety: Wady: -ciężki -rozsuwany -klawisze twarde i skrzypiące -Ma czasami swoje zawiechy ![]() Zalety: -aparat 3,2 mpx -duży wyświetlacz -wytrzymała obudowa ![]() Oczywiście od razu jak go wziąłem do ręki to od razu wgrałem fajne modyfikacje. Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Patch by Krzychu_Polowin Zdjęcia wrzucę pózniej ![]() |
Last edited by choinka176 on 14 Jun 2011, o 08:00, edited 4 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Jun 2011, o 19:12 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Jun 2011, o 19:17 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
choinka176 wrote: -Ma czasami swoje zawiechy ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)