Witam, kupiłem dzisiaj 6300 tylko, że mam bardzo porysaną/wymatowiałą szybkę od wyświetlacza. Czy to polerować czy też czyścić? Bo na Słońcu nic nie widać ;/
kup paste polerska K2 do polerki aut, ja tak probowalem albo poprostu idz do komisy i ci ypoleruja za 10zl jak sie boisz ze cos zle zrobisz,
a pozniej tak jak pisali przedmowcy polecam te folijki z allegro
Moja przygoda z symbianem zaczela sie od Noki 7650, pozniej nabylem n70,e50,n80,n95 8gb ktora przejechal mi samochod, e51, e90, e92 i teraz wkoncu mam moja kochana E52 Uwielbiam symbiana i tyle
peppa_814 wrote:Beton skujesz młotem pneumatycznym, zaś pozostałe nieczystości szlifierką kątową.
jak juz jedziemy po calosci to ja bym laserem czyscil
Moja przygoda z symbianem zaczela sie od Noki 7650, pozniej nabylem n70,e50,n80,n95 8gb ktora przejechal mi samochod, e51, e90, e92 i teraz wkoncu mam moja kochana E52 Uwielbiam symbiana i tyle
Swego czasu takie drobne rysy/zmatowienia ale z PLEXY udawało mi się usunąć opalarką. Należy to robić z wielką ostrożnością i wyczuciem, efekt zajebi*** obudowa wyglądała jak nówka, ale nie wiem z czego są zrobione "szybki" w telefonach. Jak się porysuje moja E52 też spróbuję.