![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[07.21][07.30] Dark Supernova R3fix v1.1 |
---|
![]() |
31 Dec 2011, o 13:17 |
szczurek16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dark Supernova R3fix
Mała poprawka wniesiona do patcha Dark Supernova, zmieniająca nieco nudną czcionkę Sony Sketch na Droid Sans. Miłego używania. ![]() Do patcha dołączam wersję z czcionkami Bauhaus i Dispose. Niestety u mnie nie działały i kończyło się to dead flashem, ale być może komuś się uda wgrać którąś z tych wersji. ![]() Po nowym roku dołączę wersję z czcionką Aurelius, która była dołączona do mojego pierwszego patcha ![]() 31.12.2011 -- Zastąpiono zapowiadany na 2012 rok wariant Aurelius na Comic Sans MS. Według mnie prezentuje się o wiele, wiele ładniej niż Aurelius, zwłaszcza że niewiele się różnił od Droid Sans ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Jan 2012, o 23:51 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najbardziej podoba mi się z czcionką Candaria.Patch fajny ale zauważyłem jedną oryginalną ikonkę a dokładniej ikonkę USB.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v3 » Patche: 6300 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)