![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
Previous topic | Next topic Page 2 of 4 [ 54 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Darmowy starter Play na Kartę w sklepie internetowym |
---|
![]() |
2 Mar 2013, o 22:47 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w setkach miesięcznie ? Czyli dzienny limit ok 140-220sms to w Plusie dużo wygląda na to
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Mar 2013, o 22:59 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Bardziej polecam do tego Heyah doładujesz teraz i masz rok darmowych esów w sieci, sam z tego korzystam i SMSy wysłane z tej karty są liczone w setkach miesięcznie No i zaraz z tym skończą, a było tak dobrze... [ Dodano: 2 mar 2013, o 21:59 ] Co do starterów, jeszcze nie dostałem maila potwierdzającego zamówienie, więc nie wiem czy mi się udało wyhaczyć czy nie. ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 00:18 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zamowilem jakims cudem 5 starterow przez pomyłkę (dość fajne numery
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 03:14 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie w regulaminie jest:
Quote: Na jeden adres (ulica, numer domu, numer mieszkania, miasto i kod pocztowy) można zamówić maksymalnie 3 Zestawy Startowe (niezależnie od liczby osób składających zamówienie). adrian219 wrote: Jednak jak dobrze zrozumiałem, trzeba będzie przy odebraniu przesyłki podpisywać jakąś umowę, więc nie jest to zadowalający fakt.. Gdzie masz tak napisane? |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 06:40 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
skrypt sklepu jest pewnie niedopracowany bo przygotowany tylko do umów na abonament i dlatego wyświetla że trzeba podpisać coś
![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 12:32 |
jonny wrote: Gdzie masz tak napisane? Po wpisaniu danych, gdy na ekranie pojawia się kod Twojego zamówienia, chociaż... nemo333 wrote: skrypt sklepu jest pewnie niedopracowany bo przygotowany tylko do umów na abonament i dlatego wyświetla że trzeba podpisać coś , więc bardzo możliwe, że jest to z tym związane. ![]() |
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 14:45 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, też nic jeszcze nie dostałem żadnego maila
|
![]() |
![]() |
3 Mar 2013, o 14:59 |
ja dostałem po okolo 30 minutach dwa potwierdzenia. Teraz może mają większy ruch z tymi starterami i zamulają jak to w Playu bywa
![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2013, o 20:25 |
Przemek.B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja maila dostałem dopiero po 2 dniach.. I co sądzicie o tych umowach ? Wątpie żeby wogóle coś takiego zaistniało, dlatego że to tylko darmowe startery.
|
![]() |
![]() |
4 Mar 2013, o 20:51 |
Ja też dostałem dopiero dzisiaj. Jak będzie umowa to nie podpisujcie i tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2013, o 20:54 |
Krzychu_Polowin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Też dostałem dzisiaj maila dopiero
![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2013, o 21:13 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak moze byc umowa jak to starter w taryfie Play na karte?
![]() Ktos puscil jakas bajke i 97% naiwniakow w to wierzy ![]() |
![]() |
![]() |
4 Mar 2013, o 21:14 |
Quote: Zamówienie zostało przekazane do realizacji. Po wysłaniu przesyłki otrzymasz kolejnego maila z nr listu przewozowego oraz linkiem do strony firmy kurierskiej. nie taniej wyszłoby pocztą wysyłać? Znowu będę się ciągle mijał z kurierem, aż w końcu odpuszczę a startery wrócą do playa |
![]() |
![]() |
4 Mar 2013, o 21:38 |
Przemek.B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid, czyli chcesz sobie odpuścić te startery ? Niech kolega Adrian podeśle stosowany cytat do tego co powiedział.
|
![]() |
![]() |
4 Mar 2013, o 21:44 |
Przemek.B, nie wiem, zobaczę. Nie ma mnie w domu praktycznie od rana do wieczora, a kurierzy też nie jeżdżą 24h. I też nie zależy mi na nich jakoś specjalnie:)
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Next Page 2 of 4 [ 54 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Play |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)