![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Patche & Tuning » Modyfikacje Symbian^3 » Zmodyfikowane softy - Custom FW Symbian^3 |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 14 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[500] Delight 1.1 |
---|
![]() |
31 Aug 2014, o 13:09 |
patryk.98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przedstawiam wam nowszą wersje ROM'u Delight.
Testowałem ją przez długi okres, dlatego wyszła na tym forum tak późno. Jest to ROM zespołu: ![]() Przede wszystkim dodano aplikację która zmienia tło w aplikacji do SMS'owania. ![]() Ale to nie tylko taką zmianę można zobaczyć. ![]() Zmiany jakie są w wersji 1.1 to: **Sprawdź Change Log** Changelog: C: po flashu ~ 160mb RAM: ~ 100mb Modyfikacje - zwiększono maksymalny rozmiar wiadomości MMS, - symbole profili, - X-Plore - więcej uprawnień. Dodano - Aplikacje do tła w SMS (Delight exclusive) - dodano motyw Transbelle Lighthouse (z:/) - dodano konweter walut z s60v5 - dodano info o gps z s60v5 Poprawki - zaktualizowano menumatrix aby pokazywał Konwerter Walut w Organizacji / GPS Info w Nawigacji, - Zaktualizowani MiniCMD do najnowszej wersji, - usunięto zdublowane pliki, puste foldery, - naprawiono bug z SMS, - naprawiono widżet ulubionego kontaktu - usunięto widżet pogody - Dodano widżet "Email widget Delight style" - Naprawiono ekran pierwszego bootowania Aktualizacje - zaktualizowano Delight App do1.2.2 - zaktualizowano motyw Delight Efekty - zaktualizowano i naprawiono, podziękowania dla Allstar12345 ROM jest jeszcze szybszy i bardziej stabilny. Testowałem go ~2 miesiące. A tutaj SS'y naszego kolegi "M A N I A K": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Download: |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Aug 2014, o 20:13 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogę zaktualizować z tel czy muszę wgrać?
|
![]() |
![]() |
31 Aug 2014, o 20:51 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Musisz wgrać.
|
![]() |
![]() |
1 Sep 2014, o 16:31 |
patryk.98 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie musi. Jeśli posiada Delight 1.0 to może spokojnie wykorzystać opcję do aktualizowania.
Ale proszę o zabezpieczenie swoich ważnych danych. |
![]() |
![]() |
20 Sep 2014, o 17:32 |
Mam Delight 1.0, ale jak klikam w aplikacji Delight "Updater" pokazuje się komunikat:
Delight App wrote: Delight for Nokia 500 has no updates so far... [ Dodano: 1 wrz 2014, o 17:04 ] Chyba, że trzba coś ustawić specjalnie... [ Dodano: 2 wrz 2014, o 20:26 ] A. Już wiem. Aby uaktualnić Delight 1.0 do 1.1, zrób flash Update Software, bez UDA a potem w DelightApp włącz "Updater". [ Dodano: 20 wrz 2014, o 17:32 ] Aha, i mam takie pytanie... Na SS od naszego kolegi Widżet pogody działa... A u mnie nie... Czy to wina, że mieszkam w tak małym mieście? Bo jak klikam na widżet to na stronie działa... |
![]() |
![]() |
30 Sep 2014, o 19:18 |
kolek992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W miarę stabilny ale jest kilka istotnych wad między innymi:
- bardzo wolna przeglądarka, - częste problemy z mapami i gps, - co jakiś czas wyskakuje komunikat "dane mobilne wyłączone"( z włączonymi pobiera kasę z konta), - dziwne pikanie telefonu co jakiś czas, - długie ładowanie widgetów po restarcie, - dość cichy, - częste problemy z odblokowaniem telefonu, - brak możliwości zmiany aplikacji domyślnych. |
![]() |
![]() |
30 Sep 2014, o 19:57 |
kolek992 wrote: W miarę stabilny ale jest kilka istotnych wad między innymi: - bardzo wolna przeglądarka I tak standardowa jest powolna, zalecam Operę. kolek992 wrote: - częste problemy z mapami i gps Możliwe, w końcu Nokia nie wspiera już map. kolek992 wrote: - co jakiś czas wyskakuje komunikat "dane mobilne wyłączone"( z włączonymi pobiera kasę z konta) Pewnie ustawiłeś sobie pocztę, ona się automatycznie aktualizuje. kolek992 wrote: - dziwne pikanie telefonu co jakiś czas yyy... Ok... kolek992 wrote: - długie ładowanie widgetów po restarcie W czystym też tak było. kolek992 wrote: - dość cichy Menu/Ustswienia(lub od razu)/RomPatcher---"MoreSoundLoudspeaker" czy jakoś tak, aktywuj i auto. kolek992 wrote: - częste problemy z odblokowaniem telefonu Hmm, masz BubleLock? To ma problemy, zwykły chyba nie, a jeśli tak, to polecam SwypeUnlock. kolek992 wrote: - brak możliwości zmiany aplikacji domyślnych. Tego chyba nawet w czystym nie było... |
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 09:53 |
kkkwawa69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a jak to wgrac? Probowalem za pomoca aktualizacja-oprogramowania-poprzez-nokia-phoenix-2011-08-005-45529-vt19518.htm ale niestety nie osiagnalem pożądanego efektu...
|
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 16:16 |
Hmmm, a w oknie "option" odznaczyłeś czerwone pliki?
|
![]() |
![]() |
6 Oct 2014, o 17:11 |
kolek992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polecam zamiast tego to wgrać Horcrux FP5 tylko że nie ma wersji PL
P.S. Sam aktualnie testuje Horcrux FP5, w sumie wolał bym Pl ale angielski nie jest barierą. |
![]() |
![]() |
7 Oct 2014, o 09:34 |
kkkwawa69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W option nie mialem zadnych czerwonych punktow...
|
![]() |
![]() |
7 Oct 2014, o 14:39 |
A możesz flashować? Jak nie Rwfeubish to SW reset, ja wgrywałem i działa normalnie.
|
![]() |
![]() |
11 Oct 2014, o 15:45 |
puszekkk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pierogi a nie można wrzucić polskiego do ppm na zasadzie slangu?
|
![]() |
![]() |
11 Oct 2014, o 19:20 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na uj drugi raz próbujecie wynaleźć koło? Przecież nawet na forum chyba był poradnik jak dodawać języki do softu..
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 14 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|