![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 14 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Disco Polo xD |
---|
![]() |
11 Oct 2009, o 19:36 |
gucio4817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Jako iż jest to nasza ulubiona muzyka (przynajmniej co niektórych) to proszę o jakieś fajne nutki z tego gatunku. Najlepiej z linkami ![]() PS. Coś czuję że *razor* będzie w tym temacie szalał ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Oct 2009, o 19:40 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Milano - Jasnowłosa
http://jerzu1995.wrzuta.pl/audio/59D1Zb ... lna_wersja Junior & Diadem - Zakochany klaun http://patryk32.wrzuta.pl/audio/4wwD025 ... opolo.info Limith - Zakochaj się kochanie http://www.youtube.com/watch?v=QoQppIKM7MQ ![]() |
Last edited by pawelooss on 11 Oct 2009, o 19:47, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
11 Oct 2009, o 19:43 |
Disco Polo - Boys - Twe oczy
http://patir16.wrzuta.pl/audio/0cbRPvCOWkD/disco_polo_-_boys_-_twe_oczy Boys - Twe Oczy Zielone (Bootystylerz Remix) http://kamilek721.wrzuta.pl/audio/44eRLa1Jt3I/boys_-_twe_oczy_zielone_bootystylerz_remix |
![]() |
![]() |
11 Oct 2009, o 20:06 |
*Razor* ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
będę szalał
![]() Akcent - Taką Cię Wyśniłem Akcess - Teraz Wiem Avanti - Kropelki Dwie [Dance Rmx] Bad Boys - Zrobią Wszystko Bartosz Abramsk - Nie Pędz Tyle Boys - Będziesz Moja Carson - To Jej Caly Swiat Cliver - Weekend Playboya Collective - Nie Mów Mi Goodbye (Flashtune Remix Edit) Diadem - Baw Się I Śmiej Drossel - Sexy Lala Effect - Oczy Twoje Ivan Komarenko - Biała Suknia Jorrgus- Zyłas Chwilą New 2009 Kamida - Twist In Disc Lider Dance - Chcę Widzieć Ciebie Marcin Siegieńczuk - Głowa Do Góry, Zawsze Jest Jakieś Wyjście Marco Van Dj - Aniol I Diabel Marvel - Gdy Ujrzałem Cie Masters - Wybacz Mi Mateo - Szach I Mat Mega Dance - Ewo Megam - Gdzie Dwie Się Biją Quest - Piekla dotyk remix Sekret - Krótki Czas Spike - Czary Mary(Lato Remix) Spike - Małolata 2009 Sumptuastic - One Love Time - Daj Mi Siebie Time - Dziewczyna Z Piaskownicy Tomasz Niecik - Rezerwiści Tomasz Niecik - Tego Nam Potrzeba Veegas - Mały Gest West - Zadzwonie Ostatni Raz Zibo - Życzenia cliver_-_pajacyki Boys Tu jest Boys kochac to kochać Boys .będziesz moja Boys ruda dziewczyna Boys .panienka z okienka Boys usłysz wołanie boys dla was Boys agatka 4Ever - Nie Zapomnę Cię A.B.T - Mila Moja Avanti - Chcesz czy nie Avanti - Chcialbym Cover - Magia Ciala Dance Factory - Ciao Italia Dance Factory - Twoj Wdziek D-Bomb - Powiedz Mi Co Czujesz Diadem & Nexx Dance - Dziewczyny Gorące Drossel - co za noc Drossel - Pare Chwil Drossel-Między nami Effect - Pokaz Mi Kochanie Exar - Mam Na Ciebie Chrapkę factor - Ty obiecalas Grigorii - Gwiazdo Moich Snów Impuls - Błękit Nieba Impuls - Jestes Wspomnieniem Impuls - L Amour Pour Toujours impuls - Nie Chce Cię Jorrgus - Do Re Mi Kalimero - Kochanie Marcin Siegienczuk-Zostaw Mnie Marco Van Dj - Anioł i Diabeł 2009. Mariusz Anikiej - To Muzyka. Master - Tesciowa . Masters Zakochani 2009 (Latino Version). Mega Dance - Kochać Całym Sercem. Megam - Gdzie Dwie Sie Biją. Megam - Pomaranczowe Lato 2009. Milano - O Mila Moja (Dj Morel Rmx 2009). Mister Night - O Wczorajszym Dniu (Studio Remix 2009). New Ace - Aniu Dlaczego Ty...(Sommer Version). Oxford - Więc Chodź. Preludium - Moja Miłość . Sebii - Zabrzanka (New Vokal 2009 DJ Mysz RMX). Skalar- Powiedz Mi Tak 2009. Solaris - Szmaragdy i Diamenty(DJ Brush Remix). Szafir - Miłości Cel. Toledo - Serca dwa (DJ Davis Remix 2009). Twins - Lato (MasterVanDj Remix). Twins - Once (Radio Edit). Twister - Bawimy Się. V.I.P - Twój Dotyk. V.I.P. - Kochałem. D-bomb - O Ela Ela Starczy później będzie ciąg dalszy u mnie disco pola jest 11 GB to wiecie ![]() Pozdro i Miłego Słuchania Gucio wchodzą na http://www.wrzuta.pl wpisują kopiują nazwę i maja |
Last edited by *Razor* on 11 Oct 2009, o 20:22, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
11 Oct 2009, o 20:10 |
*Razor*, no to wszystko fajnie. Teraz po dodawaj linki
![]() EDIT: Niech Ci będzie ![]() |
Last edited by gucio4817 on 12 Oct 2009, o 16:47, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
12 Oct 2009, o 11:42 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 Mar 2010, o 10:13 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja tam mam połowę telefonu zapchanego disco polo i lubie sobie posłuchać ale tylko gdy mam dobry humor (a przeważnie tak jest) a jak jestem zdenerwowany to hip-hop, techno. Ogólnie wszystkiego słucham tylko zależy od nastroju
![]() |
![]() |
![]() |
28 Mar 2010, o 11:14 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na imprezach disco polo nakręca. Każdy kto brał udział w mniejszej lub większej imprezce wie, że przy % (a nawet i bez) tańcuje się świetnie:D
|
![]() |
![]() |
29 Mar 2010, o 18:36 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czyli rastuch456 wszystko wyjaśnione
![]() ![]() rastuch456 wrote: HWDP to hasło to prowokacja. Mijam policjanta na ulicy i śmieje mu się w oczy. Wiem co oznacza HWDP. On też. Śmieje się mu w oczy ale on nic nie może mi za to zrobić. Satysfakcja jest nie do opisania. ale tego to nie popieram ![]() rastuch456 wrote: To Firma zrodziła ten syf. Używają tego skrótu najczęściej 13 latki nie mający styczności z psami. JF na 200%. Popieram w 100%, i znam takie przypadki w których gówniarz 13 letni szedł za policjantem i wołał JP na 100%, policjant się odwrócił a ten gówniarz uciekł ![]() rastuch456 wrote: Na napęd, to już bardziej wisieńka ![]() Popieram i znam tą "wisienkę" |
![]() |
![]() |
29 Mar 2010, o 21:38 |
espresso ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z disco polo to fajna jest:
amore-jesteś ideałem fajna piosenka,lubię ją słuchać ![]() |
![]() |
![]() |
29 Mar 2010, o 22:47 |
dario_mce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
31 Mar 2010, o 13:35 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Apr 2010, o 12:55 |
NoViK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie no przez ten temat znowu mi się wkręciła faza na dicho
![]() |
![]() |
![]() |
30 May 2010, o 00:54 |
Kuchar1234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Disco-Polo Nawet fajna muzyka
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 14 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Muzyka |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)