Zwracam się do was z takim pytaniem. Do czego wykorzystać rozwaloną 5200? Nie działa w niej aparat, głośnik od rozmów, mikrofon i czerwona słuchawka Reszta działa poprawnie, karta działa, słuchawki też, od biedy przez sluchawki można gadać Myślałem żeby użyć ją jako wieża, do tego jakieś głośniczki i żeby grała mi bez włączania kompa Ale może macie jakieś lepsze pomysły
Zapomniałem napisać telefonu nie sprzedam ani nie mam zamiaru naprawiać jest to dla mnie nieopłacalne wolę mieć telefon który do czegoś można wykorzystać niż grosze które zaraz wydam
Jak miałem rozwaloną 5200 to używałem jej jedynie jako odtwarzacza mp4 nemo333, spróbuj zamontować do niej diody i buzzery od e1 wtedy będziesz miał przenośną wieżę
Nokia 6730c | 031.022 Hacked by by PNHT | Micro SD 512 MB | Orange Nokia 5230 | 51.0.002 Hacked | Micro SD 2GB
Ja bym ją sprzedał a może nie chcesz sprzedać płytę główną?? Ja takie telefony kładę na warsztat i lutuję czyli tuning hardware
Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."