![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 38 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycje] Dobra nokia na s60v3. |
---|
![]() |
3 Nov 2012, o 22:26 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nokia 5800 i Nokia N97 spełnią twoje twoje wymagania.
|
Last post |
![]() |
![]() |
3 Nov 2012, o 23:30 |
BoBek28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja bym proponował
nokia e55 nokia n86 |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 11:27 |
sarquaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A z tych nowszych nokii?
Pomijajac te z windowsem oczywiscie, podziekuje. Mialem juz takie w rece i bazuje na wlasnej opinii co do tego systemu ![]() Sa jakies modele z qwerty rozsuwanym w ogole z nowych nokii? Te co wymieniliscie nadal maja za malo ramu, albo aparat bez ruchomej optyki, albo proc za wolny i juz trace nadzieje nawet na v5 . I chyba bede musial siegnac po cos z andkiem. Bo to ma byc telefon ktory jeszcze mi posluzy z rok, dwa, jak juz starocie kupowac to tylko te najlepsze, no ale widze ze to juz nie te czasy - spoznilem sie lekko. ![]() A przywiazalem sie do Nokii i szkoda troche ze musze ja opuszczac. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi i porady! |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 11:29 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a może nokia n900 na "Linux Maemo 5" ? to nie symbian ale nokia
![]() http://www.mgsm.pl/pl/katalog/nokia/n90 ... -N900.html |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 11:35 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To mozesz kupic cos na belle np n8.
|
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 11:38 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
albo nokia c7 ?
Tylko nie ma qwert sprzętowej , ale za to bebechy cud miód malina http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1774 |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 11:40 |
Znam i bardzo lubie ten telefon
![]() Znajomy go ma - zdjecia super, system przegenialny, andka na na tym spokojnie odpalic dalo rade, procek kreci sie elegancko i w sumie spelnia wszystkie moje wymagania. Jedyny malutki mankament to dotyk z tych nieco starszych, tzn 1 punkt. Ale klawiaturka jest wygodna i dotyk jakos juz tak nie razi przy niej ![]() Dziekuje za przypomnienie o n900, zastanowie sie nad nia. |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 12:44 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E7 ma belle i qwerty wysuwane tylko aparat bez af
|
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 12:55 |
No wlasnie ;x
Nie rozumiem tego oszczedzania kosztem dobrego aparatu. C7 i E7 to dobre telefony, E7 z AF z prawdziwego zdarzenia to bylby dla mnie ideal. ![]() |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 13:27 |
S047 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mogę wiedzieć po co Ci większe taktowanie procesora niż 300MHz? Na Symbianie? Nawigacja działa płynnie, aplikacje również, gry dedykowane (nie portowane) też.
|
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 13:41 |
No niby więcej nie potrzeba, ale przyzwyczaiłem się już do 600 a nie ma żadnego sensu w zakupie telefonu "słabszego" niż się ma O.o
Ooo, właśnie. Widzę, że robiłeś customa do n86. Wygodna ta klawiaturka w nim ? Makro w aparacie dobre ? Zależy mi na zdjęciach np. tekstu, żeby były wyraźne i ostre. ![]() |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 14:45 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli S60V3 to Nokia E52
![]() ![]() ![]() |
Last edited by matishl on 4 Nov 2012, o 15:01, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 15:50 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
matishl wrote: ma bardzo mało pamięci wbudowanej dla przeglądarki, nawet zewnętrznej typu OPERA. Zawsze zapisuje cache na jakimś dysku systemowym, którego pojemność to jest chyba 2MB... Kalkulator ma więcej pamięci ![]() japier... Człowieku, możesz powiedzieć skąd wytrzasnąłeś takie bzdury? E52 ma 60 mb wbudowanej pamięci, na customach od sieman0 tej pamięci jest 100mb... |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 15:56 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No dobrze, ale mam soft od Nokii. czyszczony XCLEAREM ma 35 mb wbud. pam. I co z tego? Jak otwieram np. nokiahacking.pl to crach - Brak pamięci, zamknij aplikacje, a są pozamykane.... Poczytaj co o tym piszą, o E52 i jej cache przeglądarki bo to jest żałosne - ona korzysta z innej pamięci niż C: i E:.
![]() |
Last edited by matishl on 4 Nov 2012, o 15:57, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
4 Nov 2012, o 16:12 |
delirein ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W tym komunikacie chodzi o pamięć Ram, (to nie to samo co pamięć telefonu, ramu masz 120mb, dla usera zostaje jakieś 40mb) a ten komunikat widziałem u siebie tylko na Operze Mobile, która na serio ten ram nieźle żre. A na mojej e52 przy korzystaniu z wbudowanej przeglądarki nigdy mi ten komunikat nie wyskoczył...
[ Dodano: 4 lis 2012, o 15:12 ] a skoro mówisz żebym poczytał co piszą, może podasz jakieś konkretne linki? |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 38 posts ] Previous topic | Next topic |
|