majsterbdg wrote:stabilny internet bym wykreślił bo zależy no od przeglądarki oraz połączenia wifi oraz parametrów telefonu.
majsterbdg wrote:A ja bym dozbierał 300zł i kupił Lumie 610. Widziałem prawie nowki w komisach od 550 do 650zł
majsterbdg wrote: A ja bym dozbierał 300zł
EriX05 wrote:cena max do 300 no ewentualnie moge cos jeszcze dolozyc
Posiadam ten model, więc trochę doradzę szukającym o nim informacji. Telefony aktualnie schodzące z taśmy posiadają ekran TFT. Ekrany (AM)OLED posiadały tylko początkowe wersje. Występują również różne wersje jeżeli chodzi o aparat - 3,2 oraz 5mpx. Na ten drugi uważajcie, bo chyba na każdym custom romie NIE DZIAŁA APARAT - brakuje w nich sterowników i szybo się to nie zmieni. Polecam zmianę romu bo stockowy nawet do codziennego użytku jest marny - dużo przycinania, stosunkowo wolny, w Quadrancie ma ok. 350pkt. (gdzie lepsze custom romy mają 950-1150). Co do samego telefonu, to największą zaletą jest ekran, rozdzielczośc na 3,5" taka sama jak na Samsungu Galaxy S (4") czy Dellu Streak (5"). Efekt - ostrość jak żyleta. Aparat robi dobre zdjęcia wbrew wielu opiniom. Bateria jest słaba, można ją zjechać w jeden dzień, ale to chyba nie dziwi przy takim ekranie (np. podobna sytuacja ma miejsce w odniesieniu do HTC Desire). Obudowa również nie jest zła, dobrze spasowana, absolutnie nic nie skrzypi, klapka mocno trzyma sie korpusu. Brakuje jedynie trackballa i lampy przy aparacie, ale jak na tą cenę to i tak jest bogato. Teraz tylko czekać na jakiś kernel umożliwiający podkręcenie procesora, bo na chwile obecną najszybszy ROM pozwala jedynie podkręcić AHB. Na Bladego przesiadłem się z Wildfire i jestem mega zadowolony (chociaż HTC ma nieco lepszy "dotyk"). Jak za tę kasę - polecamAle tylko dla wybranych znających temat
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests