Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Proszę o podawanie w tym temacie tytułów i wykonawców waszych ulubionych piosenek z gatunku Dubstep (może być mieszany z rockiem...itp. oraz mogą to być Dubstepowe Remixy.)
Ja podam swoje ulubione: 1.Modestep - Sunlight 2.Modstep - To the stars 3.Korn (ft Skrillex and Kill The Noise) - Narcissistic Cannibal 4.Korn ft.Skrillex - Get Up 5.Katy Perry - I kissed a girl (Rusko Dubstep Remix) 6.Avicii - Levels (Classic Remix)
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
Vallarez, przy Skrillex - Scatta to można się przestraszyć jak się ją ma na budzik ustawioną
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"