Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
Mam takie pytanie a mianowicie czy w orange jest opcja posiadania jednego numeru na 2 urządzeniach (bez przekładania karty sim) (tz. Czy wydanie duplikatu wiąże się z dezaktywacją aktualnej karty sim?). Bo zastanawia mnie. Urządzenia miały by pracować pojedyńczo (jedno w online drugie w tym czasie offline i odwrotnie).
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
Nie ma czegoś takiego. Kiedyś w Erze tak było (Era Tandem) ale już tego nie ma, tylko jedna karta może być naraz zalogowana. W Erze wtedy się wyłączało jeden telefon i włączało drugi i logowało wykonaniem jakiegokolwiek połączenia
Czyli jedyna opcja to dodatkowy numer na kartę? U którego operatora za najniższą cene będzie najdłużej można wykonywać i odbierać połączenia (mało rozmów i krótkie). Bo nie będzie mi się chciało przekładać karty 2 razy dziennie.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"