Cześć! Witam wszystkich użytkowników forum!
Jestem nowy , polecił mi to forum kolega, a wiec przedstawię wam swój problem (liczę na pomoc z waszej strony!) Mianowicie ...
posiadam już od ok.4 lat internet Neostrada tp . Mam dwa komputery w domu , jeden u mnie drugi u siostry , pokój obok ! Chodzi o to , siostra ma Livebox(ruter) ja mam podpiętego pendrive (wifi) posiadam bardzo duży ping, lagi ... od rana do południa jest w porządku lecz po godzinie 15 ping wzrasta tak ze strony ładują się bardzo wolno, nie mogę pograć w gry mogę tak wymieniać dalej.
Dzwoniłem już do tp sądzili, że mam lagi z powodu wirusów, ja skanowałem komputer jest czyściutki ! Ping spada ok godziny 23. ale i tak nie jest on najniższy wynosi ~50 , a kiedy jest okres gdy posiadam duży ping wynosi ~100-300 . Do tp nie będę dzwonił, ponieważ ludzie pracujący tam nie mają tam pojęcia o rzeczach tak jasnych ...
Próbowałem programów przyśpieszających internet* lecz nic nie pomogło . Nie wiem co robić , ping pojawił się od około września 2010 roku lecz nie był on tak wysoki jak dziś . Proszę o rady i przede wszystkim o pomoc! Z góry dziękuje !!
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 marca 2011, o 21:31 ]
Przed znakami przestankowymi nie daje się spacji! I przydałoby oddzielać tekst, bo nie dało się tego czytać.