A koniec OT, A6 fajne autko, śliczne wręcz

born2die wrote:Troche żeś w niego władował ale czy nie jest za cieżki? Bo ładujesz w niego pro sprzęt a masa i tak go spowalnia
born2die wrote:Napewno A6 c4 2,5TDI 140 km ma popowtryskiwacze czyli układ który jest droższy i cięższy w utrzymani
born2die wrote:zaznaczę, że jeden popowtryskiwacz kosztuje nowy 2,500tyś wiec
A jak w 2,5TDI 140KM ? , podobna cena czy taka którą napisał born2die2,500tys to będzie jakieś, 2,5mln:D drogie masz źródła, pompowtryski idą w nowszych silnikach, np 1,9tdi 130hp lub 2.0tdi 140hp i kosztują ok 500pln za sztukę - nowy boscha.
czaro1514 wrote:A jak w 2,5TDI 140KM ? , podobna cena
czaro1514 wrote:nawet na nagrzanym silniku w lato samochód nie da rady odpalić a ma zaledwie 200tys km.
czaro1514 wrote:wasiesto, widzę że siedzisz nie tylko w telefonach , wiec napisz czy opłaca się brać taką a6 c4 140km ?
born2die wrote:Źródła mam dobre jak mówłem mój tata jest kierownikiem serwisu samochodowego nadodatek bosha więc chyba wiem lepiej co ile kosztuj
czaro1514 wrote:wasiesto, tak chodzi o wahacze. Wiem że są wzmacniane bo sąsiad miał ale to jednak będzie dalej aluminium , a jazda po nierównych nawierzchniach je wykończy ponieważ mój ojciec często jeździ do lasu bo prowadzi tartak i te aluminium się łatwo wyrobi
(jakiś ch.. mi otarł przy parkowaniu)
Trzeba misę wymienić lub zakleić (koszt kleju 20 zł)
-z lewego tylnego koła schodzi powietrze, jednak podpowanie raz na tydzień załatwiało sprawę
-przydałoby się pranie tapicerki
he he od pierwszego właściciela ( ale czy to był dziadzia czy babcia tego nie wimpewnie od faszystowskiej 70-cio letniej dziewicy która jeździła nim dwa razy w miesiącu na kółko różańcowe i w każdą niedziele do kościoła
Tylko czemu zamek zewnętrzny jest tylko po stronie angielskiej a samochód po otworzeniu drzwi pasażera uznaje że drzwi kierowcy są otwarte?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests